23948sdkhjf

«En reise inn i fremtiden»

Med siktet stilt inn på markedets trender og fortsatte behov for tekniske løsninger presenterer Salvagnini P4lean-2520; en ny automatisk panelknekkemaskin.

Salvagnini gir kundene løsninger for å håndtere fremtidige utfordringer og hjelp med å se over sin produksjonsprosess. Panelknekkemaskinen P4lean – 2520, som hadde verdenspremiere på Blechexpo 2015 i Stuttgart, er en fremtidsrettet løsning. Maskinen er fullproppet med ny, avansert knekketeknikk.

Utvikling i samarbeid med kundene

P4lean er resultatet av grundige markedsanalyser og erfaringer med over 3000 produserte og installerte panelknekkemaskiner over hele verden.

Utviklingen av disse maskinene har fulgt klare retningslinjer og en mengde krav fra bedrifter innen platebearbeiding. Med et pålitelig og enkelt produksjonssystem møter de både dagens og morgendagens forventninger. P4lean kan enkelt integreres med FMS fleksible produksjonsceller og kommuniserer også med andre system i «Industri 4.0-fabrikker».

Brukervennlighet

Salvagninis panelknekkemaskiners spesielle egenskaper, som eksempelvis unike knekkeverktøy, gjør maskinene etterspurt på markedet. Paneler og profiler fra 0,4 til 3,2 mm gir operatøren maksimal fleksibilitet. Automatisk verktøybytte i "masked time", uten forsinkelser, optimerer produktiviteten. Variasjoner i materialets egenskaper kompenseres automatisk takket være MAC 2.0-teknologi, noe som gjør P4lean til et intelligent system. Til tross for det er programmeringen enkel og knekkeprosessen kan simuleres i 3D (takket være EDIT P4 2.0 programvare).

Energiforbruk

En annen stor fordel med den nye modellen P4lean-2520, kommer til syne i energiforbruket - kun 9 kW (med en knekkelengde på 2,5 m) noe som er mer enn 30 prosent lavere enn tidligere modeller. Designen er kompakt og plassbesparende. Takket være "0" omstillingstid, intet skrot og eliminering av "work-in-progress"-håndtering er P4lean panelknekkesystem fra Salvagnini helt i linje med "lean manufacturing"-filosofien.

For mer informasjon besøk: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062