23948sdkhjf

ABB kjøper SVIA automasjonsløsninger

Oppkjøpet kombinerer SVIA’s, ledende robotkompetanse med ABBs globalt ledende posisjon innen industriell automasjon.

ABB kunngjorde nylig at de har kjøpt SVIA, en ledende leverandør i det raskt voksende markedet for robotisering og automatisering. SVIA har en portefølje på over 800 maskinløsninger som integrerer robotautomatisering for å øke produktivitet, fleksibilitet og kvalitet i produksjon. Disse løsningene, sammen med ABBs ledende posisjon i Internet of Things (IoT) vil gi et unikt sett av verdiforslag til industrikunder globalt.

Oppkjøpet utvider ABBs produkt- og tjenestetilbud med et bredere utvalg av avanserte og visjon-integrerte applikasjoner for en rekke bransjer, inkludert bilindustrien, plast og elektronikk. Det utvidede tilbudet vil omfavne både OEM maskin og utstyrsprodusenter (Original Equipment Manufacturers) og etablert CNC-brukene (Computer Numerisk Control) samt ABBs globale nettverk av samarbeidspartnere.

Gir økt automasjonsgrad
- SVIA banebrytende automasjonsløsninger passer perfekt inn i ABBs ledende global Robotics forretningsenhet. SVIA bruker allerede ABB roboter på tvers av sin innovative portefølje av maskinløsninger. Vi utviklet ABBs FlexMT robotautomatiseringscelle, som kan øke verktøymaskinutnyttelsen med inntil 90 prosent, sammenlignet med 50 prosent utnyttelse med manuell maskinløsning, sier Pekka Tiitinen, president i ABBs Discrete Automation and Motion divisjon.

Reduserer kostnader
Den sterke interessen for robotautomatisering blir drevet av behovet for å forbedre produktivitet og fleksibilitet som produksjonsskift mot mindre volum og mer varierte produkter. Robotautomatisering kan bedre sikkerheten ved å beskytte arbeidere mot raske maskiner. SVIAs komplette løsningsportefølje, kombinert med ABBs dedikerte programvare, vil redusere ingeniørkostnader som er de mest betydelige utgiftene når du installerer en ny maskinløsning.
SVIA tilbyr en intuitiv mobil programvare-app som gir sanntidsrapporter om produksjonsrater, maskinstatus og stoppvarsler. Dette er en del av en helhetlig og økosystem av Internet of Things, noe som kan gi økt produktivitet og pålitelighet.

For mer informasjon besøk: www.abb.com eller www.svia.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062