23948sdkhjf

«Vi leverer kun det beste til våre kunder»

iTec AS har de siste årene vokst kraftig både i antall ansatte og i omsetning. Fra å være en liten gründerbedrift er nå iTec i ferd med å etablere seg som en av landets største bedrifter innenfor segmentet plate- og rørskjæring. Med maskinagenturet Messer vil man tilby topp kvalitet til krevende kunder.

iTec ble startet i 2001 av gründerne Ole Pavljuk og Ståle Ellingsen som et salgs- og service selskap rettet mot skjæring. Derfra og til i dag har selskapet hatt en sunn utvikling, hvor man har skapt god omsetningsvekst samtidig som man har klart å få med seg gode overskudd. Konseptet med å selge de beste produktene sammen med å tilby kompetente servicemedarbeidere har vist seg å være et lykkelig valg.

Solid agentur

iTec har de siste årene jobbet hardt med agenturer som skal stå for innovative løsninger og kvalitet, og i juli 2008 ble det inngått en ny langsiktig avtale med tyske Messer Cutting Systems. Nettopp denne avtalen er et viktig steg i iTec sin filosofi om langsiktighet, kvalitet og innovative løsninger. Messer er i dag en av de ledende selskaper innenfor termisk skjæring på verdensbasis.

- Gode kvalitetsprodukter sammen med en stor serviceavdeling gjør at iTec i dag kan titulere seg som en totalleverandør innenfor skjæring, sier Ståle Ellingsen, salgssjef hos iTec AS, og fortsetter:

- Vår ambisjon er å levere høyeste mulige kvalitet. Det er en viktig del av vår bedriftskultur og preger alle våre aktiviteter.

Dette er Messer

Undertegnede besøker Messer Cutting Systems ved deres hovedkvarter i Groß-Umstadt like utenfor Frankfurt. Her stiller kommunikasjonsansvarlig Gudrun Witt og produktutviklingsansvarlig Gerold Welzel villig opp for å informere den norske journalisten.

Welzel forteller:

- Messer Cutting Systems er en global leverandør av nyskapende teknologi. Vi tilbyr produkter og tjenester for metallindustrien som setter standarder over hele verden. Som markedsleder i vår bransje leverer vi komplette løsninger og konsentrerer oss strategisk om kundeorientert innovasjon. Selskapet har mer enn 900 ansatte fordelt på fem produksjonsanlegg og virksomheten er representert i mer enn 50 land.

Dette er produktene
Messer har et enormt produktspekter som blant annet omfatter oxyfuel, plasma og laserskjæresystemer fra håndholdte maskiner helt opp til spesielle maskiner for skipsbygging samt maskiner og utstyr for oxyfuel sveising, skjæring, lodding og oppvarming. Reservedeler, reparasjoner, modernisering, vedlikehold og service samt miljøteknologi finnes også i produktporteføljen. In-house programvareløsninger optimaliserer produksjons- og forretningsprosesser.

- En intensiv dialog med våre kunder har høyt fokus og derfor har vi et moderne treningssenter som understreker dette. Vi påstår at Messer Cutting Systems er den foretrukne partner for skjæresystemer og kunderådgivning på verdensbasis. Ja, det kan virke som om vi skryter, men mener påstanden er riktig, du kan bare se på vår kundeliste og gjøre opp din egen mening, uttaler Welzel.

Han viser frem en utvalgt kundeliste som består av store internasjonale industrikonsern, hvorav norske Kværner er nøye utvalgt for anledningen.

Hånd i hånd med kunden

Laser, Plasma eller oxyfuel, hvilken prosess er den mest økonomiske og best egnet til ditt bruk, spør Welzel, og fortsetter sin presentasjon:
- Vi leverer ikke bare skjæresystemer med den nyeste teknologien og høyeste pålitelighet, men vi tilbyr også kompetanse, applikasjon-
og designstøtte samt engineering og opplæring, eksempelvis i økonomisk bruk av CNC-teknikker. Vi går hånd i hånd med kunden fra ide til ferdig produkt. Nok prat, la oss vise deg rundt på huset, inviterer Welzel.

Kvalitet i alle ledd

Produktutviklingssjefen vil vise frem en maskin som skal til en norsk kunde.

- Her ser du hvordan vi bygger opp maskinsystemene. Mange komponenter er modulbaserte, men vi skreddersyr hver eneste maskin til kundens spesifikasjon, så egentlig er ingen maskin lik noen annen.

Vi går en runde inne i maskinen og Welzel viser entusiastisk hvordan man tester presisjonen på skjærehodet:

- Se her, ser du de geometriene på arket? Det er skjærehodet som faktisk tegner opp geometrier som senere måles for å sjekke om hodet er riktig justert. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, derfor sjekker vi og dobbeltsjekker alle komponenter og funksjoner før maskinen leveres kunden. Hvis ønskelig kan kunden selv få sjekke maskinen her hos oss før den forlater fabrikken.

Tipp topp trening!

I opplæringssenteret demonstrerer Welzel hvordan man kjører maskiner med ulike styringer. Han viser metallbiter som er skjært med ulik teknikk.

- Skal du ha gode fagfolk som opererer disse avanserte maskinene må du gi dem rett opplæring. Det gir vi alle våre kunder, og derfor er dette demo- og opplæringssenteret så viktig, her kan alt fra serviceteknikere hos maskinforhandlere og kundenes maskinoperatører til våre egne teknikere og produktutviklere teste og bruke teknologien uforstyrret. Det er åpent for alle Maskinregisterets lesere, sier Gerold Welzel.

Hos ITec AS i Larvik bifaller de Welzels invitt.

- Vi tar med kunder til Messer slik at de selv kan få se og ta på, samt teste maskiner og teknologi hos den tyske maskinprodusenten. Det er bare å ta kontakt, inviterer Ståle Ellingsen.

For mer informasjon besøk: www.itec.as eller www.messer-cs.de

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063