23948sdkhjf

Ny Amada stanse til Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk

Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS på Strømmen ble etablert i 1917 og er dermed en av landets eldste stansefabrikker. Nøkkelen til overlevelse i et hardt, konkurranseutsatt marked er kombinasjonen av en moderne, effektiv og velutstyrt maskinpark, samt godt motiverte medarbeidere med høy kompetanse. Nylig installerte de en helt ny Amada EMZ3510M2 stansemaskin.

- Vi har lang og veldig god erfaring med maskiner fra Amada, og når vi startet prosessen med å anskaffe en ny maskin kom Amada høyt opp på ønskelisten. Maskinene har hatt en svært god kvalitet, vært greie å lære seg å bruke og vi har fått veldig god service, forteller daglig leder hos Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk, André Oliver Heramb.

Landet på Amada

Bedriften har fra før flere typer Amada, blant annet en Togu slipemaskin, en HFE 50.20 kantpresse, HFB 100.3 kantpresse og en stansemaskin av type Vipros 358K.

- Amada Vipros er en stansemaskin vi har vært veldig godt fornøyd med, men vi øker hele tiden våre produksjonsvolumer og trengte derfor en fullautomatisert stansemaskin, sier bedriftslederen.

Valget falt på en helt ny elektrisk stansemaskin av typen Amada EMZ3510M2 integrert med en MJS automatisk inn- og utlaster som kombinerer høyhastighetsproduksjon med et lavt strømforbruk. Den skal være svært pålitelig og modellen har vært i gjennom en rekke kostnad- og prosessforbedringer i forhold til eldre modeller.

Har kunder i Øst-Europa og Kina

- Så langt er vi veldig godt fornøyd, uttaler Heramb, og fortsetter:

- Vi i KMG utfører serieproduksjon av deler i ulike maskiner, og vi har spesialisert oss på produksjon av seriestørrelser fra 10 og opp til flere millioner enheter. For å holde produksjonskostnadene så lave som overhodet mulig er automatisering svært viktig, og vi er nødt til å være i forkant teknologisk. Dette krever både de nyeste og mest effektive maskinene, høy kompetanse hos våre medarbeidere, stor kapasitet og pinlig nøyaktighet. Tilsammen gjør disse faktorene så Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk i hard konkurranse med lavkostland kan betjene både små og store kunder i både inn- og utland. I tillegg til alle våre kunder i Norge er det ekstra morsomt at vi får stadig flere kunder i land som Tsjekkia, Litauen, Polen og ikke minst Kina. Det sier endel om hvor kostnadseffektive vi har klart å bli, avslutter André Oliver Heramb.

Les mer om Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk på www.kmg.no og de forskjellige produktene Amada kan tilby på www.amada.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.253