23948sdkhjf

Nytt navn og nye eiere hos Hadeland Mekaniske

Tidligere AC-Teknikk skiftet navn til Hadeland Mekaniske ved årsskiftet. I samme tidsrommet ble det også foretatt en endring på eiersiden, og selskapet er nå eid av Nils Martin Rundhaugen og Morten Rønning.

Rundhaugen har lang fartstid hos AC-teknikk, mens Rønning har beskjeftiget seg mest med girmotorer.

I de siste årene har firmaet hatt sin hovedproduksjon for en aktør innenfor bolig/industri ventilasjon. Selv om de fremdeles er svært store innenfor dette segmentet, dreier en stadig større del av arbeidsmengden over på oppdragsproduksjon. Daglig leder Morten Rønning forteller at deres største styrke ligger i at de både kan motta standard serieproduksjoner og spesialprosjekter. Som eksempel på spesialprosjekter nevner han brukskunst, informasjonsskranker, butikkinnredninger, fasadeplater og, ikke minst, tv-studioer.

- NRKs OL-studio i Vancouver var det vi som laget, forteller han.

Kort leveringstid

Rønning forteller videre at de kan jobbe med tynnplater opp til og fire millimeter i de fleste metaller, eksempelvis rustfritt og galvanisert stål, kobber og sink.

- Vi har en svært erfaren tegner og konstruktør, som gjerne tar imot utfordringer, sier han, og er også opptatt av å få frem deres korte leveringstid. Dessuten deler de lokaler med Hadeland Pulverlakkering, så overflatebehandling kan også foretas.

- Vi ser at gamle kunder er på vei tilbake, og flere nye har det også blitt. Forhåpentligvis ansetter vi flere folk i nær framtid, avslutter han.

For mer informasjon besøk: www.hadelandmek.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079