23948sdkhjf

Tungaloy «akselererer» industriproduksjonen med TunGforce

Tungaloy fortsetter å ekspandere sitt innovative produkttilbud med den aktuelle, høyprofilerte og verdensomspennende lanseringen av bedriftens TunGforce-kampanje. Lanseringen av TunGforce er den største introduksjonen av nye innovative produkter i Tungaloys 86-årige historie.

Metallbearbeidingsteknikken utvikles raskere enn noen gang. For å oppfylle kravene til raskere bearbeiding har Tungaloy hele tiden fornyet seg gjennom å introdusere nye avanserte produkter og innovativ teknikk.

Forbedrer produktiviteten

TunGforce, Tungaloys banebrytende teknologi for revolusjonær utvikling innen kvaliteter og geometri ment for dreiing, fresing, spor/avstikking og boring. TunGforce inneholder et bredt sortiment av nye, banebrytende produkter som har blitt utviklet for å forbedre kundens produktivitet gjennom merkbart å akselerere sin bearbeidingshastighet.

Kampanjens navn «TunGforce» har to ulike betydninger: “TunG Force�? eller gravitasjonskraft er en term som brukes for å forklare akselerasjon. TunGforce er en produktlinje som brukes for å akselerere bearbeidingen. Tung Force er ment å illustrere viktigheten av både kvaliteter og geometrier.

Høyere matehastighet

Tungaloys fremskritt i materialer for skjæreverktøy gjør det mulig for verktøyet å arbeide med eksepsjonelle hastigheter (omdreining per minutt, rpm), samt å opprettholde en ekstraordinær lang levetid. Dessuten tillater den nye seriens avanserte geometri en høyere matehastighet enn det som hittil har vært mulig. TunGforce gunstige kombinasjon av kvaliteter og geometrier forklarer produktspekterets mest passende motto: «Feed the speed».

For å kunne konkurrere i dagens svært konkurranseutsatte marked investerer produsentene i den nyeste verktøyteknologien. Den begrensende faktor som står i veien for større produktivitet er ofte skjæreverktøyene som brukes.

TunGforce er designet for å frigjøre den skjulte produksjonskapasiteten i dagens bearbeidingsverktøy. For å sikre at alle potensielle kunder vil være i stand til å bli mer produktive, selv med eldre utstyr, har TunGforces verktøy muligheten til å fjerne mer spon under en kortere periode sammenlignet med konvensjonelle skjæreverktøy.

I sentrum av sortimentets innovasjoner finner man Tungaloys dedikerte ingeniører. Tungaloys dyktige FoU og produktgrupper har både arbeidet i laboratoriet og i praktiske situasjoner på verkstedsgulvet sammen med utallige kunder for å utvikle avanserte løsninger, ikke bare for dagens produksjonsbehov, men også for potensielle fremtidige behov.

TunGforce kampanjen presenterer for mange nye produkter til at alle skal omtalt individuelt i denne korte artikkelen, men noen kan løftes frem allerede nå.

Miniatyr/MiniForceTurn

Disse innovative dobbeltsidige, positive skjærene er låst i verktøyholderen gjennom en �?dovetail�?, som sikrer en meget robust og stabil innfesting. Skjærene er utformet for å erstatte tradisjonelle positive skjær av typen CCMT, DCMT og VBMT. De nye skjærene tilbyr ikke bare en fordelaktig økonomisk tosidighet: deres fremragende prestasjoner overgår også stort tradisjonelle produkter, i følge produsenten. Disse innovative verktøyene er ideelle for bearbeiding på "swiss"-maskiner og langdreiere, for generelle tekniske applikasjoner og mye brukt i produksjonen av deler til bilindustrien.

TetraForceCut

Skjær for presisjonsstikking med fire skjæregger. Disse innovative verktøyene tilbyr muligheten til flatbunnet sporstikking og fullradius sporstikking. Skjærene tilbyr sponbrytere som passer til ethvert materiale, noe som gjør dette produktet ideelt for bransjer med generell bearbeiding og smådetaljsbearbeiding.

MillQuad Feed

Tungaloy er en anerkjent pioner i høymatningsfresing. Som et supplement til den markedsledende produktlinjen DoFeed med høymatningsløsninger har Tungaloy introdusert MillQuadFeed. Denne arbeidshesten fjerner spon med en iøynefallende hastighet, og har evnen til en matehastighet på 2 mm per tann og en skjæredybde på 2,5 mm.

Quad-feed Mill er ideell for de fleste bearbeidingsområder, selv om den kanskje passer best innen formfresing, tung industri, olje og gass, flyindustrien, samt generell bearbeiding.

DoForceTri

Gjennom å bygge videre på suksessen i verdensmarkedet med sin 90-graders, kategorileder innen hjørnefresing, TungTri, har Tungaloy introdusert en dobbeltsidig versjon, som nå tilbyr seks skjæregger. Den imponerende friskjærende egenskapen gjør det mulig med stor fresedybde. De nye skjærene er tilgjengelig i geometrier med wiper, radius og sponknusertyper. Dette allsidige verktøyet er aktuelt for bruk innen alle produksjonsbedrifter.

TungForceRec

Denne unike mini-hjørnefresen tilbyr et unikt format miniatyrskjær med en robust festemekanisme. Tung Force Rec gir høy veggnøyaktighet og svært god overflatefinish, samtidig som den har fordelen av å kunne kjøres i høy hastighet. Skjærene leveres som standard sponbrytere og som spesialdesignede sponbrytere til aluminium. Serien starter fra en diameter på 8 mm, noe som gjør dette verktøyet et utmerket alternativ for pinnefreser av hardmetall.

Drillforce Meister

I arbeidet med å videreutvikle boreoperasjoner har Tungaloy innført DrillForce Meister. Dette innovative verktøyet er designet for boring av store diameter (26-41 mm), tilbyr to effektive skjær. DrillForce Meister reduserer syklustiden med 50 prosent i forhold til korthullsbor, i følge produsenten. Disse borrene tilbyr et skjær som kan byttes raskt og indekseres nøyaktig, slik at det dannes en pålitelig bearbeidingsrepeterbarhet og på den måten kan redusere maskinens stopptid.

For mer informasjon besøk: www.tungaloy.com/se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203