23948sdkhjf

Nye Seco MDT-hoder til vibrasjonsdempede bommer

Secos nye MDT-hoder (Multi-Directional Turning) som kan dreie i flere retninger, til bruk med Secos Steadyline modulære vibrasjonsdempende verktøysystem, omfatter nå også selskapets nylig utviklede GL-kobling.

Sammen sikrer GL-tilkoblingen og Steadyline-stengene presisjon og enestående overflatekvalitet ved stikking av spor og dreiing. De nye MDT-hodene tilbyr, i følge produsenten, problemfri stikking og dreiing der det trengs lang rekkevidde, eller der det er høy sannsynlighet for vibrasjoner.

Effektiv vibrasjonskontroll

GL-koblingen gjør det mulig for operatøren å skifte MDT-hodene og andre hoder på Steadyline-stengene raskt, enkelt og nøyaktig. Hodene har, i følge Seco, en ekstrem god repeterbarhet som gjør at hoder enkelt kan byttes uten ekstra oppmåling. Koblingsflaten med polylobe-konus på den patenterte GL-koblingen har to posisjoner, slik at MDT-skjæreggene kan peke enten opp eller ned for effektiv sponavgang.

Secos Steadyline er et passivt/dynamisk vibrasjonsdempingssystem som sikrer effektiv vibrasjonskontroll. Passivt betyr ingen energioverføring til skjærleiet, mens dynamisk sikter til det faktum at verktøyvibrasjonen utløser systemets iboende funksjoner. Dette gjør det mulig å utføre jobber med lange overheng raskere enn med tradisjonelle verktøy. Det reduserer spindelbelastningen og sikrer høy sponavgang, fine overflater og lengere levetid.

Økt produktivitet

MDT-hodene kommer også med Secos Jetstream Tooling. Jetstream Tooling er et høytrykks kjølevannsystem som effektivt fjerner varme fra skjæresonen. Dette forbedrer levetiden på skjærene, sikrer kvaliteten på delene og øker produktiviteten. Kjølevannskanalenes utløp er svært nære skjæresonen.

Hvis du ønsker du mer informasjon besøk: www.secotools.com/steadyline

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063