23948sdkhjf

NBF Brukermøte i Østfold

Numerisk Bruker Forening (NBF) samler godt over hundre deltakere når foreningen arrangerer sine Brukermøter. Sist gang, på Gjøvik og Raufoss, ble det 134 påmeldte. 21. og 22. september i år er det nytt Brukermøte, denne gang i Østfold.

Nærmere bestemt holdes Brukermøtet på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Hovedtema for møtet er «Produksjon i Norge».

NBF ønsker å sette fokus på forutsettinger og betingelser for å få til oppsving i produksjonsindustrien i Norge. Hvordan få industrien til å blomstre uten olje/gass som det store marked? Et annet spørsmål er hvordan hente hjem uteproduksjon? Klarer vi effektivisering og omstilling i hjemlig industri for å imøtekomme den globale konkurransen?

Det blir også innlegg om produksjonsvennlig design og digitalisering, dessuten blir det tid til nettverks- og relasjonsbygging.

Dette er NBF Brukermøte

NBF Brukermøte foregår etter en godt gjennomprøvd mal der man starter på formiddagen med foredrag og innlegg som er relevant for hovedtemaet. Etter et par innlegg er det lunsj. Deretter fortsetter seminardelen av Brukermøtet. I pausene er det nettverksbygging og diskusjoner med maskinleverandører som også får presentere seg under «leverandørenes time» utpå ettermiddagen, som faktisk er halvannen time.

Etter siste foredrag er det nettverksbygging og meningsutveksling før middag og sosialt samvær avslutter første dag.

Andre dag er dedikert bedriftsbesøk, denne gang til Seal Engineering AS, Sleipner Motor AS før lunsj, og Borregaard etter lunsj.

For mer informasjon og påmelding besøk: www.nbf-forum.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063