23948sdkhjf

Audi har valgt SLM Solutions

Audi AG sin avdeling for teknisk utvikling i Giessen, Tyskland, har besluttet å velge additiv produksjonsteknologi fra SLM Solutions. Kjøpet av det allsidige systemet SLM 280HL ble besluttet under en omfattende utveksling av informasjon hos SLM i Lübeck, Tyskland.

Audi AG sitt Institutt for teknisk utvikling i Giessen har vedtatt å kjøpe maskinsystemet fra SLM Solutions. Etter en omfattende og detaljert utveksling av informasjon har Audi aksjeselskap, representert av Kay Sauber, leder for Institutt for teknisk utvikling i Giessen, undertegnet kontrakt om å kjøpe en SLM 280HL i Lübeck.

Denne maskinen representerer hele lasersmelteprosessen. I følge maskinprodusenten er SLM 280HL er det ideelle komplette system for både forskning- og utviklingsdivisjoner samt for produksjonsprosesser som benytter SLM prosedyrer. SLM 280HL oppfyller kundenes krav til kompakte, kvalitets- og kostnadsoptimerte løsninger.

Avdeling for teknisk utvikling i Giessen konsentrerer seg om videreutvikling og testing av både ny støpeteknologi og lette legeringer for hele presstøpeprosessen for komponentenes kropp, chassis og transmisjoner.

In-house serieproduksjon

Innenfor Audi AG, er denne avdelingen ansvarlig for tilsyn og støtte med hensyn til støpeteknologier for både in-house og porteføljen med de innkjøpte delers kropp, chassis og transmisjonskomponenter. Det selskapseide støpeteknologi-senteret behandler aluminium og magnesiumdyse støpelegeringer - fra forhåndsutvikling til prototyper, og til slutt til in-house serieproduksjon i tre skift. I en vesentlig del av den stadige videreutviklingen er det strengt fokus på materiale, teknikk og prosessparametere for additiv produksjon.

Mer effektiv produksjon

Med kjøpet av SLM 280HL, har Institutt for teknisk utvikling i Giessen integrert SLM Solutions 'additiv produksjonsteknologien i egne utviklings- og produksjonsprosesser. Fokuset er på aluminiummaterialer. Den faktiske utviklingen av serie-komponent for det optimale lettvektdesignet har Audi økt inntektene i nært samarbeid med Institutt for teknisk utvikling. Det endelige målet er en effektiv produksjon av topologi- og prosessoptimaliserte produkter i små serier, og dermed maksimere det Audi kaller �?Vorsprung durch Technik�? (forsprang gjennom teknikk).

For mer informasjon besøk: www.slm-solutions.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062