23948sdkhjf

Stratasys J750 – printer 360.000 farger!

Stratasys lanserer en ny Polyjet 3D-printer som kommer til å forandre måten vi ser på 3D-printing. Stratasys J750 kombinerer materialer og skaper realistiske utskrifter med realistiske farger og perfekt finish.

Ingen begrensninger med J750

Nå er den her. Den ultimate 3D-printer Stratasys J750 som printer verdens mest detaljerte og realistiske 3D-print. 3D-printene har en perfekt finish og er klar til bruk umiddelbart uten tid brukt på etterbehandling. Stratasys har også utviklet en ny programvare (PolyJet Studio) til J750, den mottar VRML-filer, som blant annet kan opprettes i Adobe Photoshop.

- Stratasys J750 tar produktutvikling til et nytt nivå, sier Terje Lund i Protech Norge. Dette er noe som industridesignere bare kunne drømme om før, fortsetter Lund. Med Stratasys J750 er det ikke lenger noen grenser for en designer eller produktutvikler, alt kan bli printet ut. Vi i Protech ser frem til å tilby denne muligheten til det nordiske markedet, sier Lund.

Last inn seks materialer og print ut i fullfarge.

Stratasys J750 skriver raskere og krever mindre materialutbytte enn tidligere PolyJet 3D-printere. Den nyutviklede programvaren gir automatisk tilordning av farger og materialer for å maksimere produktiviteten, slik at Stratasys J750 oppnår en lav kostnad per del. Det er over 360 000 farger å velge mellom. I Stratasys J750 kan seks materialer printes på en gang, noe som reduserer mengden avfall drastisk.

Finere lag og raskere 3D-utskrift

Med nye egenskaper for 3D-printteknologien kan Stratasys J750 øke hastigheten og utskriftskvaliteten til et forbløffende nivå. Den kan produsere ekstremt glatte overflater og fine detaljer.

Fordeler med Stratasys J750:

- Kombinere ulike materialer i en og samme utskrift.

- Laste inn flere materialer, som reduserer mengden av avfallsmateriale.

- Nyutviklet programvare som mottar VRML-filer.

- Bruker mindre tid på etterbehandling av deler.

- Mer detaljerte utskrifter med mulighet for blank eller matt finish.

For mer informasjon besøk: www.protechnorge.no eller www.stratasys.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079