23948sdkhjf

Matsuura kombinerer fiberlaser med maskinering

LUMEX Avance-25 er en maskinplattform som integrerer en fiberlaser for banebrytende metallsintring, og et maskineringssenter for å utføre høy nøyaktig høyhastighetsfresing.

Forandrer allmenn kunnskap for fremstilling av støpeverktøy

Den konvensjonelle produksjonen av støpeverktøy krever avanserte ferdigheter, slik som splitting av støpeverktøy, elektrisk utladningsbehandling sammen med elektrodedesign for dype kanaler, og arrangementet av interne vannrør.

LUMEX Avance-25 fabrikkerer kompliserte støpeverktøy uten å splitte dem. LUMEX Avance-25 leder til en grunnleggende endring i allmenn kunnskap for produksjon av støpeverktøy, hevder maskinprodusenten.

Kortere verktøyfremstilling

LUMEX Avance-25 eliminerer konvensjonelle prosesser, for eksempel splitting av støpeverktøy, elektrisk utladningsbearbeiding, elektrodedesign, fabrikasjon av ekstra kjølevannrør, og montering- og justeringsarbeid. Dermed reduseres den nødvendige tiden for design og behandling av støpeverktøy. LUMEX Avance-25 støtter rask lansering av nye produkter og en høy-miks, lav-volum-produksjon.

Avansert sintringsfunksjonalitet

LUMEX Avance-25 sintrer arbeidsstykker på nær nettoform, 3D-objekter med komplekse interiørstrukturer og skaper komponenter med groper, 3D-masker og friform-overflater.

Denne unike og dynamiske produksjonsplattformen vil tiltrekke seg interesse fra hver produksjonssektor på jakt etter nye løsninger for komponenter og produkter som i dag har ingen kostnadseffektiv og pålitelig metode for produksjon.

Bidrar til betydelig tidsredusering og kvalitetsforbedring

LUMEX Avance-25 reduserer den nødvendige design- og produksjonstiden til støpeverktøy. Produsenter kan, i følge Matsuura, forvente en reduksjon i støpetid, men også kvalitetsforbedringer i sine former fra 3D-plasseringen av vannrør i støpeverktøyet og porøs sintring.

LUMEX Avance-25 realiserer nye støpeløsninger som vanlige støpeverktøy ikke kunne.

Pålitelige spesifikasjoner

Metall-lasersintring hybridproduksjon-funksjon er forent til et Matsuura maskineringssenter. Det har, i følge produsenten, pålitelige spesifikasjoner som realiserer høy hastighet og høy nøyaktig støping.

Matsuura er representert i Norge av Masentia AS: www.masentia.com

For mer informasjon besøk: www.matsuura.co.jp/english/contents/products/lumex.html

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.269