23948sdkhjf

Crippa S2254, ny endeformingsmaskin for store diametere

Fra LVD SWE-NOR AS kommer den nye S2254 fra Crippa: en kompakt maskin spesielt utviklet for endeforming av rør med store diametere.

Maskinen er konstruert solid med stor stabilitet, og tar sikte på å kombinere minimal vibrasjon for optimal endeforming og samtidig være kompakt og plassbesparende.

Innfestingen av rørene har kraftig størrelse, og åpningen kan programmeres for å optimere slaget og redusere syklustiden. Dette gjør det mulig å blokkere røret i bendet ved tilfeller som har komplekse geometrier.

Ulike dimensjoner uten kollisjon

Fraværet av søyler i maskinens konstruksjon eliminerer eventuell interferens mellom maskinen og rørene under produksjon.

Standardutstyret tilbyr en enkelt foroverbevegelse på alle endeforminger, ikke desto mindre kan maskinen være utstyrt med en enkelt foroverbevegelse på hver endeformingsenhet.

Dette alternativet gjør det mulig å benytte endeformingsenheter med ulike dimensjoner uten kollisjoner eller interferens mellom verktøy og rør, og er utformet for å kunne passe grensesnittet til kundens eksisterende verktøy.

Takket være sin svanehalsstruktur er maskinen helt åpen og har adkomst fra tre sider, noe som gir god ergonomi. Likevel er ikke fleksibiliteten til denne maskinen begrenset til kun maskinkonstruksjonen.

Betydelig energibesparelse

Maskinen er også utstyrt med CNC-kontroll som tillater automatisering av programmene og optimalisering av produktivitet og syklustider.

Maskinen kan utstyres med en egen "spar strøm" funksjon og vil med denne få en betydelig energibesparelse sammenlignet med maskiner av samme størrelse.

For mer informasjon se: www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063