23948sdkhjf

Vil ha norske bedrifter med på grønn teknologi

Green Indusry Innovation Romania og Innovasjon Norge arrangerer to seminarer i Bucuresti 13.-14.oktober 2016. Nå ønsker man norske delatkere. Påmelding er 4. oktober!

- Nå har vi kommet til et veiskille i f.m. EØS-programmet Green Indusry Innovation Romania og vi arrangerer i den forbindelse to seminarer i Bucuresti 13.-14.oktober 2016. Norske bedrifter som er interesserte i grønn teknologi inviteres til å delta, sier Anne Lise Rognlidalen Programme Manager for Green Industry Innovation Programme Bulgaria and Romania i Innovasjon Norge.

- Avslutning av et EØS-program betyr jo starten på et nytt og det gjelder å komme i gang med partnersøk og prosjektsamtaler så tidlig som mulig. Frist for påmelding er 4. oktober, legger hun til.

For mer informasjon og påmelding kontakt Rognlidalen på e-post: Anne-Lise.Rognlidalen@innovationnorway.no etter telefon: M: +47 976 85755 eller besøk:

http://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/norway-grants/events/final-conference-for-green-industry-innovation-romania/

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.08