23948sdkhjf

Gir full sporbarhet av deler

EOSTATE MeltPool er automatisert, intelligent, overvåkning i sanntid for direkte laser-sintring av metall (DMLS). Prosessovervåkning og analyse per område, per lag og per del, som minsker risiko og reduserer kostnader for kvalitetsforsikring.

EOS, verdensomspennende leder innen teknologi og kvalitet for high-end additiv produksjon (AM), lanserer EOSTATE MeltPool Monitoring som en tilleggsfunksjon til EOS M 290 DMLS-systemet. Dette innovative verktøyet lager vei for fullstendig sporbarhet av deler, samt en automatisk overvåking og analyse av smeltebassenget under DMLS byggeprosessen – på hvert område, hvert lag, hver del. Med dette verktøyet utvider EOS sin eksisterende omfattende portefølje av overvåkningsløsninger for AM ved å legge denne høytytende onlineovervåkingen som sikrer enda større åpenhet i den komplekse byggeprosessen. Som sådan, retter EOSTATE MeltPool seg mot forskning og utvikling og produksjonskunder med krevende kvalitetskrav.

Kraftig ekspertverktøy

- Vi utviklet denne kraftige, intelligente overvåkningsløsningen sammen med plasma Industrietechnik GmbH, en global leverandør av automatiserte kvalitetssikringssystemer. Med EOSTATE MetlPool Monitoring tilbyr vi et kraftig ekspertverktøy for dem som trenger å forbedre sine kvalitetssikringsprosedyrer for AM og som ønsker å tilegne seg dyp innsikt i DMLS-prosessen, for å støtte videre prosessutvikling, uttaler Dr. Tobias Abeln, teknisk sjef hos EOS.

Minimerer risiko og reduserer kostnader

Pålitelige kvalitetssikringsverktøy spiller en avgjørende rolle i å øke tilliten til en ny teknologi. EOSTATE MeltPool Monitoring gjør det mulig å flytte kvalitetssikring av deler fra før til under prosessen, som ikke bare støtter en bedre risikostyring, men også reduserer tid og kostnader for kvalitetssikring, og som en konsekvens, reduserer de totale kostnadene per del.

For mer informasjon besøk: www.eos.info

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047