23948sdkhjf

Fin mulighet for interessert maskiningeniør

R&D Ingeniør med interesse for den sponfraskillende industri DAMRC i Herning. Danish Advanced Manufacturing Research Center - er i rivende utvikling med mange spennende prosjekter og søker ny medarbeider til Research & Development med fokus på sponfraskillende bearbeiding i metal.
Din rolle

Du blir del av en liten men dynamisk organisasjon med klare vekstmål og strategier til fordel for danske produksjonsvirksomheter. Du blir en av nøkkelpersonene i prosjekter hvor du skal være med på å utvikle og modne ny teknologi. Du er med på å definere fremtidige prosjekter fra den innledende idefase til det ferdige resultat.

Dine oppgaver

· Prosess- og produksjonsoptimering

· Produksjonsmodning, forsøk og test

· Deltakelse i nasjonale og internasjonale forsknings- og utviklingsprosjekter

· Utvikling og prøving av nye teknologier

· Utarbeidelse av tekniske rapporter

· Undervisning av eksempelvis studerende og faglærte teknikker

Din profil

Du har en god selvstendig drive, men er samtidig teamplayer og motiveres av å skape resultater sammen med andre mennesker. Du arbeider strukturert og kvalitetsbevisst med blikk for nye muligheter. Du forstår å lytte, men gir gjerne din mening klart til kjenne og bidrar gjerne med nye ideer. Du er eventuelt nyutdannet og kan gjenkjenne deg selv i følgende:

· Du har en videregående utdannelse, sannsynligvis som maskiningeniør, har lyst til å være litt �?nørdete�? og sette deg inn i nye teknologier og problemstillinger.

· Du har ambisjoner om å løse oppgavene med den høyeste spesialistkompetanse og har samtidig evnen til å kommunisere dine resultater på et praktisk- og operasjonelt nivå.

· Du har det tekniske overblikk som skal til for å løse oppgavene.

· Du behersker engelsk i både skrift og tale.

· Du er utholdende, da prosjektene ofte er av lengre varighet.

· Du trives med å arbeide i en hverdag med konstant forandring. Det er snakk om en heltidsstilling med ansettelse som funksjonær. Ansettelse snarest mulig.

Hvis dette lyder som det er det rette for deg, vil vi meget gjerne høre fra deg. Har du spørsmål så vennligst kontakt direktør Klaus Bonde Ørskov på kbo@damrc.com. Søknad og CV bes sendt per e-post som Word/PDF til Lene Nielsen len@damrc.com mrk. DAMRC R&D ingeniør. Samtaler holdes løpende.

DAMRC er et forsknings- og utviklingssenter som driver med optimering av produksjon og implementering av nye materialer. Formålet med DAMRC er å samle industri, forsknings- og utdanningsinstitusjoner samt offentlige partnere i et forpliktende samarbeid, hvor man arbeider med å skape den aller nyeste kompetanse innenfor avansert produksjonsteknologi tilgengelig for den danske sponfraskillende industri. DAMRC omsetter denne kompetansen til praktiske løsninger for industrien, til det beste for den globale konkurransekraft og dermed fastholdelse og utvidelse av arbeidsplasser i Danmark. DAMRC har 65 medlemmer og har på nåværende tidspunkt ni engasjerte medarbeidere. Vi er ambisiøse, har klare vekstmål og setter handling bak ordene. Vi har en sunn virksomhetskultur med god plass til humor. Les mer på www.damrc.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079