23948sdkhjf

På EuroBLECH: Bystronic er klar for Industry 4.0

Bystronic deltar i år på EuroBLECH med et sterkt fokus på emnet Industri 4.0. Hva kan kundene forvente seg av Bystronic?

Bystronic har i år med seg noe unikt til EuroBLECH. Det fokuseres på Industri 4.0, men ikke med enkeltlosninger, men maskinprodusenten vil vise sine kunder en sammenkoplet, intelligent helhetsløsning for vellykket platebearbeiding. Bystronic viser mange nyheter i år og det er et sterkt fokus på automasjon.

Klar for Industry 4.0

Målet med Industri 4.0 er en digital penetrering av industrielle forretningsområder for å gjøre produksjonen mer effektiv. Mennesker, maskiner og produksjonsdeler som inngår i denne prosessen koples sammen. Til denne sammenkoplingen legges kunstig intelligens. Kundene får med Industri 4.0 økt transparens i sin produksjon. De ser når og hvor deres oppdrag pågår, og på hvilket stadium produksjonsdelene befinner seg.

Ut over verktøymaskiner vil Bystronic tilby flere og flere servicetjenester. Maskinprodusenten beveger seg dermed fra maskin til intelligent prosess. En laser skal i fremtiden kunne kontrollere og styre seg selv. Bystronic har allerede tatt det første steget mot dette. Deres nyeste produkter er «Industry 4.0 ready».

Du møter Bystronic på EuroBLECH i hall 12, stand B66.

For mer informasjon besøk: www.bystronic.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062