23948sdkhjf

HydroCut på"BLECH" med presis vannskjæring hos OMAX

OMAX er verdensledende innen abrasiv vannskjæring og vil på EuroBLECH 2016 vise vannskjæremaskinen OMAX modell 60120 utstyrt med Tilt-A-Jet 100Hp EnduroMax høyttrykkspumpe.

Tilt-A-Jet representerer det nyeste innovative i den kontinuerlig jakten på en enda mer presis abrasiv vannskjæring, og gjør så man oppnår et praktisk talt rettvinklet skjæresnitt i de fleste materialer. Tilt-A-Jet kan plassere munnstykket i en vinkel som beregnes av programvaren for å presist forflytte kjeglen fra abrasivstrålen. Kjeglen forsvinner ikke, men flyttes bare til materialets skrapdeler og lar den skjærte delen fremstå med presise, rette kanter.

Rett første gangen

- Man hverken senker skjærehastigheten eller firer på presisjonen for å oppnå et vinkelrett skjæresnitt. Presisjonen er helt unik og dette gleder vi oss til å vise på EuroBLECH. Riktig resultat på første skjæring, det er hva OMAX ønsker du skal oppnå, forklarer Patrik Lundin hos HydroCut AB, og fortsetter:

- Videre vil vi også vise vannskjæremaskinen MAXIEM modell 1515 utstyrt med A-Jet og 40 Hp Pump. OMAX A-Jet vinkler skjærestrålen opp til 59,9 graders vinkel og er perfekt for sveisefugeforberedelse og forsenkninger, samt vinkelkompensering av skjæresnitt, mener Lundin.

Besøk HydroCut AB på EuroBlech hos Omax i Hall 12, Stand H80 eller les mer på www.omaxwaterjets.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079