23948sdkhjf

Salvagnini viser fleksibel produksjon på EuroBLECH

Salvagnini bekrefter sin posisjon og ledende rolle med sin innovative ånd for utvikling av systemer for bearbeiding av platemetall, med løsninger som er utviklet for å oppnå maksimal effektivitet i prosessen.

Med over 50 års erfaring har Salvagnini ekspertise som gjør det mulig å bistå som en kompetent konsulent til å foreslå innovative løsninger som er egnet for enhver produksjon og virksomhet.
På EuroBLECH 2016 har du mulighet til å se produksjonsløsninger med prosesser og teknologiske nyvinninger som vesentlig vil prege fremtiden for bransjen. Innovasjon frembringer løsninger og møter de reelle behov i dagens marked. Salvagnini har alltid representert teknologi som tar sikte på å oppnå konkrete fordeler for produksjonen for å møte markedets forventninger, og ofte lykkes den italienske maskinprodusenten i å forutse trender.

Alltid rett del
Salvagnini viser på årets tynnplatemesse i Hannover, blant annet den prosesseffektivitet som er synonymt med Salvagnini, helautomatisk S4 + P4 linje, i en ny kompakt versjon som skal sikre effektiv produksjon med flyt av stansede og knekkete deler, som igjen gir økt fleksibilitet og produksjon.
Salvagnini viser her en ny "state-of-the-art" i panelknekketeknologi:
den nyeste modellen P4L-2520, med både høyere knekkehøyde (203 mm) og et energiforbruk som har et gjennomsnitt på cirka 9 kW ved full drift. Maskinen inneholder en rekke nyheter som tydeliggjør fleksibilitet, som også er trygg, pålitelig og helautomatisk med alltid den første delen rett. Dette er takket være den nye patenterte teknologien MAC2.0 som garanterer at den første delen alltid er riktig. Dette er mulig fordi maskinen automatisk tilpasser seg og kompenserer vesentlige variasjoner i knekkesyklusen.

Fleksibel produksjon
Med den nye smart Flexcell, bekrefter Salvagnini sin ledende rolle i prosessautomatisering med en løsning som består av to uavhengige maskiner som betjenes av en operatør. Det består av den kompakte P2Lean panelknekkemaskinen og B3 ATA kantpresse, styrt av programvare, som sammen garanterer en effektiv cellehåndtering og øker produksjonseffektiviteten og brukervennlighet.
"ATA", som står for "Automatic Tool Adjustment" (automatisk verktøyjustering), er et fleksibelt alternativ for Salvagninis kantpresseprogram der posisjonering blir automatisk programmert, endret og justerer verktøylengde helautomatisk på bare sekunder. Dette systemet gjør det også mulig å produsere parametriske detaljer, sporadiske partier eller til og med "kit-produksjon" (single-enhet).
I følge maskinprodusenten er dette en kostnadseffektiv løsning som reduserer etableringskostnaden dramatisk.

Reduserer bearbeidingstiden
Salvagnini viser den banebrytende L5 fiber laser i en 4 kW versjon helautomatisk, det vil si utstyrt med automatisk inn- og utmating, samt Salvagninis unike selvprogrammerte MCL - stableutstyr. Det er en helt ubemannet produksjon, hvor du også kan markere opp de utskårne detaljene, for å fortsette "down-stream" til neste prosess "Flex Cell".
L5 har ytterligere optimalisert skjærebanene gjennom utvikling av det høydynamiske kompasset og den nyeste teknologien; "on-fly" skjæring. I tillegg inneholder maskinen nye teknologiske innovasjoner innen metallskjæring, slik som den nye "APC - Adaptive Piercing Control", som dramatisk reduserer den totale tiden for bearbeiding, blant annet "AVS"; et visjonssystem med et kamera plassert nær skjærehodet, for en rask og eksakt referering av detaljer, hull, preging, etc., for presis skjæring. Salvagnini vil også vise en unik måte å kontrollere varmedistribusjon på fokuseringshodet, som er avgjørende for en sikker prosess og konsistent kvalitet.

Liten men effektiv
P1, som er den lille helelektriske automatiske panelknekkemaskinen i familien, som nå kommer i den fullautomatiske versjonen med "ABA", noe som betyr at verktøysegmentene er automatisk programmerbare som de andre panelknekkemaskinene i den store familien av 11 forskjellige modeller.

Salvagnini finner du på EuroBLECH Hall 11 Stand D94

For mer informasjon besøk: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11