23948sdkhjf

LVD Norway med flere agenturnyheter på EuroBLECH

- EuroBLECH står for døren og vi i LVD Norway gleder oss til å vise nyheter fra våre leverandører, forteller daglig leder hos LVD Norway AS, Thomas Jonassen.

LVD har på sin stand i Hall 12, stand F104, et stort fokus rettet mot Industri 4.0 og vil vise maskiner klargjort for denne teknologien.

I tillegg vil de ha verdenspremiere på den siste evolusjonen innen adaptive kantpresser. LVD vil også vise den helt nye Phoenix FL 6 kW fiberlaseren utstyrt med automatisk dysebytter og et seks paller Compact Tower, og enda bedre programvareløsninger.

- Veldig mye av fokuset nå er rettet mot Industri 4.0, og vi vil få se mange innovative løsninger på det området, forklarer Jonassen videre.

Nytt innen vannskjæring

- Hos Flow Waterjet i Hall 12, Stand F94, vil vi få se det absolutt beste innen vannskjærere, mener Jonassen.

Flow vil på messen ha et spesielt fokus på konseptet “Smart Start�? som kort forklart er en spennende mulighet til å få en økonomisk overkommelig inngang i en spennende verden av kompliserte vannskjæremaskiner.

På standen vil de blant annet vise FLOW Mach 3b, model M3-3020b og Flow Mach2 Serien, som er en velprøvd, godt utstyrt vannskjæremaskin utstyrt med den høyeffektive Flow Hyplex Prime30 Pump på hele 4150 bar. Denne pumpen representerer den nye generasjonen høyeffektive, direktedrevne pumper med svært høyt trykk og minimale vedlikeholdsbehov.

Robotisert platevals

Hos leverandør MG i Hall 12, Stand D104 vil det blir det vist to interessante platevalsmaskiner; PH-serien med variabel geometri og en 4-roll M platevals utstyrt med Kuka robot + CNC.

Bredt sagmaskinutvalg

Hos Behringer i hall 12, stand F85 vil det bli vist mange forskjellige sager.

Blant maskinene er HBE411A som er en del av suksess serien HBE.

Denne serien er kjent for å være stille i drift, ha en kompromissløs energieffektivitet og dekker et bredt felt av applikasjoner innen stålbearbeiding, maskin- og verktøybygging og i «high-end» metallbearbeidingsbedrifter.

Videre vil de vise maskinen HBP410-723GA, en del av den automatiserte båndsagserien HBP, som er kjent førsteklasses båndsager for høy volumproduksjon.

Blant de andre maskinene vil Behringer vise FG1000, HDS412, PSU450H, VMS350PV og man kan se HCS90E; et kompakt sagsystem bestående av en høyytelse sirkelsag egnet for solide materialer.

Kompakt endeformingsmaskin

På Crippa standen hall 15, stand F73 vil de ha et stort fokus på nyheten S2254.

Dette er en kompakt maskin spesielt utviklet for endeforming av rør med store diametere. Maskinen er konstruert solid med svært stor stabilitet, og tar sikte på å kombinere minimal vibrasjon for optimal endeforming og samtidig være kompakt og plassbesparende.

Velkommen til EuroBLECH!

- Vi i LVD Norway gleder oss stort til EuroBLECH som alltid byr på mange store nyheter, og håper flere tar turen innom en av våre leverandører i løpet av messen, avslutter Thomas Jonassen.

Les mer om produktene på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078