23948sdkhjf

Amada med hele produksjonsprosessen på BLECH

Produktivitet er nøkkelen til å være konkurransedyktig for ethvert selskap. Amada produserer ikke bare maskiner, men de oppfyller også spesifikke behov ved å levere "skreddersydde" løsninger.

Amadas hovedanliggende på EuroBLECH 2016 vil være å "Skape kunders lønnsomhet ved å utnytte Amadas nyeste maskiner og prosesseringsteknologier. Selskapet vil introdusere fiberlaserskjære- og sveisemaskiner, en kombinasjonsmaskin, kantpresser, og den nye VPSS 3i programvaren, metallplate-engineeringsystemet som kan simulere alle prosesseringsoperasjoner umiddelbart. I tillegg vises eksempler på emner med akkumulert kunnskap om prosesseringsteknologi.

Viser bredden

Amada vil være et utstillingsvindu med flere innovasjoner enn noen gang før på bransjens flaggskipsmesse EuroBLECH. På utstillingen vil det også vises en oversikt over Amadas IoT, "V-fabrikk" som har vist seg å være et 'Smart Factory'-konsept. Åtte av de nyeste maskinene og Amada Miyachi-produkter vil vises i drift på et område på 2000 kvadratmeter. Alle maskinene på utstillingen vil selvsagt være produksjonsklare. Og hver og en av dem representerer en videreutvikling til en eksisterende løsning eller en fullstendig ny innovasjon.

Amada finner du på EuroBLECH i hall 12, stand D06 og F06.

For mer informasjon besøk: www.amada.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.114