23948sdkhjf

Nyetablering i kjent bransje

En av maskinbransjens kjente fjes har etablert eget selskap. Per Thelle Jacobsen har etter mer enn 30 år i bransjen etablert sitt eget selskap: Thelle Teknologi AS.

Per Thelle Jacobsen er et kjent fjes i maskinbransjen. Du har kanskje møtt ham på EMO eller Teknisk messe, på Numerisk Brukerforenings Brukermøte eller på besøk i din bedrift. Nå har han startet eget teknologiselskap.

- Med over 30 års erfaring fra bransjen, verktøymaskiner og automasjon, eksisterer det et ganske omfattende nettverk i Norge og utland som jeg gjerne deler med nye og gamle kunder, samt leverandører, sier Jacobsen..

Hvilke produkter kommer du til å jobbe med?

- Jeg vil komme til å informere fortløpende om hvilke forbindelser jeg har i mitt industrinettverk, svarer østfoldingen som er bosatt på Hvaler. Med på laget har han siviløkonom Ida Fosso som har ansvar for økonomien.

Vet hva kundene vil ha

Thelle Teknologi AS vet hva effektive kunder ønsker til enhver tid. Derfor har Thelle Teknologi AS ingen vanlige faste kontortider.

- Vi assisterer deg gjerne i jakten på den perfekte produsent av maskinutstyr og automatisering som kan bistå deg som bruker med å finne mer kostnadsbesparende, og effektive produksjons løsninger.

Her ringer du uansett dag eller tid eller sender en mail. Uansett garanteres respons innen kort tid, uttaler bedriftslederen, og fortsetter:

- Stadige servicebehov er vi ikke så veldig kjent med når vi leverer maskiner fra velkjente produsenter. Skulle du likevel ønske kontakt for støtte ringer eller mailer du på samme måte - 24 timer 7 dager i uka. Utvalgte serviceteknikere garanteres, understreker Jacobsen.

For mer informasjon kontakt Per Thelle Jacobsen på telefon 69376909 ellerbesøk: www.thelleteknologi.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078