23948sdkhjf

Tubedrill – mer enn langhullboring

Hos Tubedrill AS trodde man ved oppstarten i 2010 at det skulle holde lenge med kun en maskin til langhullboring. Det gikk ikke mange årene før behovet var vesentlig større. Nå har jærbedriften tre store maskiner.

Året etter oppstarten var Maskinregisteret på besøk for å se hva gründer Jørn Arve Årdal og hans team hadde stelt i stand. Da hadde Tubedrill investert i en maskin type Perfect Jet CNC-DH-6000SC, som borer rør og bolt i dimensjoner fra Ø25,4 til Ø208 og i lengde opptil 6 meter.

Tilbake på Nærbø fem år senere står det tre store maskiner som borer hull i dimensjoner fra Ø7 til Ø500 og i lengder opptil 10-11 meter.

Eneste med tre maskiner

- I starten så vi at markedet manglet et tilbud av langhullboring lokalt. Vi fikk kjemperespons og innså etter hvert at selv om vi la på et ekstra skift måtte vi måtte investere oss opp i kapasitet og dimensjoner, forklarer Jørn Arve Årdal.

Tubedrill har nå tre langhullbormaskiner. I tillegg til den første maskinen finnes også to tyske maskiner fra TIBO: modell B65-4500 kan bearbeide diameter 7-80mm og største lengde 4200mm, samt modell B250-8000 som kan bearbeide diameter 25-500mm og 10500mm lengde.

- Vi er så vidt vi vet eneste produsent med tre maskiner i denne klassen, kommenterer Ingve Skogen, som er daglig leder i Tubedrill.

Regn ut prisen selv!

For å gjøre det lettere for kundene å finne informasjon om material- og pristilbud har Tubedrill en egen kalkulator på sin web.

- Kunden kan bruke kalkulatoren for å finne pris på hullet sitt. Eneste man behøver å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema med materialgruppe, diameter, lengde og antall, så finner kalkulatoren raskt prisen. Du kan naturligvis ringe eller sende e-post, så vi er alltid tilgjengelig for deg som kunde, inviterer Skogen.

Mer informasjon på www.tubedrill.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047