23948sdkhjf

HR Maskin lanserer nye magnetbormaskiner fra Rotabroach

Rotabroach Element 50, 75 og 100 er nyutviklet med en moderne design. Modellene 30 og 40 ble lansert i fjor, og selskapet kan nå presentere en helhetlig Element serie på fem magnetbormaskiner.

Maskinserien består av følgende modeller:

Element 30 – Kapasitet kjernebor <ø30mm< p>

Element 40 – Kapasitet kjernebor <ø40mm< p>

Element 50 – Kapasitet kjernebor < Ø50mm, har MK 2 innfesting, og gjenging

Element 75 - Kapasitet kjernebor< Ø75mm, har MK3 innfesting, gjenging

Element 100 – Kapasitet kjernebor < Ø100mm. MK 3 innfesting og gjenging < M30. E 40 har variabel hastighet, samt E50, 75 og 100 har variabel hastighetsregulering, samt revers.

Optimal bruk

Rotabroach lanserer med Element serien et helt nyutviklet mate-kontrollsystem som kalles «Cut Smart».

Dette er en overbelastningsindikator med LED-signal som forteller brukere hvilket matetrykk som blir brukt, og som kan forhindre at maskinen ikke blir mer belastet enn nødvendig, samt at kjerneboret har rett belasting for optimal boring og mindre slitasje.

Rotabroach Element serie er utviklet for profesjonelt bruk. Element 75 og 100 kan levers med «Swivel base», slik at maskinen kan justeres inn på arbeidsmålet med magneten aktivert.

Flere fordeler

Ellers kan det nevnes at maskinene har helt nytt design, med nyutviklede kraftige motorer, kompakte og effektfulle girkasser, samt at man oppnår maksimal effekt på magneter for best mulig magnetisk holdekraft.

Videre reklameres det med brukervennlig og moderne betjeningspanel, lav vekt, samt hurtig skifte av matehandtak, høyre/venstre side. Dessuten integrert skjæroljetank og nyutviklet betjeningspanel med Cut-Smart indikator.

For mer informasjon besøk: www.hr-maskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078