23948sdkhjf

Nye vibrasjonsdempede verktøy fra Seco

Secos Steadyline vibrasjonsdempende verktøy har fått nye alternativer for spindelkobling for dreie-/borstengene. De nyeste stengene, som har HSK-T/A63-, HSK-T/A100- og Seco-Capto C8-koblinger på maskinsiden, sørger for at produktseriens høye ytelse gjøres tilgjengelig innen enda flere bruksområder.

HSK-T/A-koblingen gjør at verktøyet kan utføre statiske dreieoperasjoner på dreiebenker med HSK-T-spindler, samt boreoperasjoner på bearbeidingssentre med HSK-A-spindler. HSK-T og HSK-A er fullt kompatible. Forskjellen er at HSK-T har et dreiespor med reduserte dimensjoner og høyere toleranser. HSK-T/A63 er tilgjengelig i lengder på 6 x D og 8 x D, mens HSK-T/A100 er tilgjengelig i lengder på 6 x D, 8 x D og 10 x D.

Seco-Capto C8-koblingen supplerer de eksisterende størrelsene C4, C5 og C6. Den er tilgjengelig i lengder på 6 x D, 8 x D og 10 x D.

Lengre rekkevidde

Steadyline-dreie-/borstengene reduserer uønskede vibrasjoner ved ekstreme skjæreforhold gjennom et dynamisk passivt system inne i holderkroppen. Dette gir høyere sponavgang, mindre belastning på verktøyene og jevnere overflatekvalitet på delene. Dermed kan dreie- og boreoperasjonene få lengre rekkevidder, noe som ikke er mulig med konvensjonelle stenger. Resultatet er samtidig høyere skjæredata sammenlignet med konvensjonelle stenger av samme lengde. Den kompakte, modulære GL-koblingen på disse stengene gir høy sentreringsnøyaktighet og repeterbarhet for de monterte dreieverktøyene eller borehodene, samt raske verktøyskift.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com/steadyline

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063