23948sdkhjf

Bergsli med nytt agentur på CMZ CNC dreiebenker

Bergsli Metallmaskiner har blitt forhandler i Norge for CMZ dreiebenker. CMZ produseres i Nord-Spania nær Bilbao og har hatt betydelig suksess i Europa de siste årene med mange leveranser til de mest krevende kundene. Maskinene fremstår i dag som en høykvalitets maskiner med spesifikasjoner og ytelse fullt på høyde med det aller beste.

- Vi tilbyr nye solide, stabile og nøyaktige høykvalitetsdreiebenker fra en av Spanias markedsledere. Det er ikke for ingenting at bedriften er markedsleder i Spania, sier Finn-Tore Bergsli, salgsingeniør i Bergsli Metallmaskiner AS.

Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet og beste kundeservice, er CMZ blitt kjent som en premium leverandør av CNC-dreiebenker i hele Europa.

Nå også i Norge!

- Totalt er 4.450 maskiner levert siden år 2000 (CMZ har kun levert fast i fem land, unntatt 471 maskiner solgt i forbindelse med andre prosjekter).

På grunn av produksjonskapasitet har CMZ ikke villet selge i andre land enn disse fem, men nå økes kapasiteten og dermed også muligheten for å levere til Norge, noe vi er veldig fornøyd med. Vi har allerede solgt to maskiner og den første er på plass i Norge i oktober i år, uttaler Bergsli.

Erfaren maskinprodusent

CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. De har fire produksjonsenheter i Bilbao-området med egen designavdeling, produksjon/maskinering og montasje/kontroll-avdeling.

CMZ har som mål å levere CNC dreiebenker til sine kunder med høysete kvalitetsnivå, presisjon og driftssikkerhet.

Fordeler ved kjøp av en CMZ maskin

Finn-Tore Bergsli mener det er flere gode grunner til å investere i CMZ:

•Gode og nøyaktige maskiner

•Utrolig kvalitet og ekstremt bra spesifikasjoner til gode priser

•Brukervennlige maskiner

•Mange referanser i hele Europa.

Slik er maskinene

CMZ dreiebenker leveres med dreiediameter Ø400 – Ø550 mm og dreielengde 400 – 1350 mm, med eller uten SUB-spindel og bakdokke. Dreiebenkene kan utstyres med 1 – 3 revolvere alle med Y-akse i 3 forskjellige modellserier. Dessuten leveres de med spindelmotorer med opptil 50 kW og 1273 Nm dreiemoment.

CMZ kan utstyres med roterende verktøy med opptil 12000 o/min og 105 Nm. Dreiemoment. I følge leverandøren brukes det kun kvalitetskomponenter som NSK kuleskruer og spindellager, Daikin hydraulikk, FANUC CNC styring osv.

Den spanske maskinprodusenten har levert mer enn 4000 maskiner av disse modellene de siste 15 årene, og dette kun i Spania, Tyskland, Frankrike, England og Italia. Nå utvides salget til flere land, men foreløpig kun i Europa. CMZ har alltid mer enn 90 prosent av alle reservedeler på lager, som normalt kan leveres i Norge innen 24 timer.

Mer informasjon om CMZ finnes på:

www.bergslimetallmaskiner.no/2016/07/cmz/ eller www.cmz.com/en/cnc-lathe-manufacturer.php

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078