23948sdkhjf

LVD viste Industri 4.0-klare maskiner på EuroBLECH

På årets EuroBLECH var det yrende liv på standen til LVD og fokus var på Industri 4.0.

- LVD ønsker å vise frem det fokuset de har på å gjøre platebearbeidingsmaskiner så effektive og presise som mulig, og Industri 4.0 er en viktig del av dette, forklarer Thomas Jonassen, daglig leder i LVD Norway AS.

På EuroBLECH-messen viste LVD platebearbeidingsmaskiner og teknologi som gjør smartproduksjon mulig via maskin til maskin kommunikasjon, automatiserte løsninger og intelligente prosesser som optimaliserer driften ute hos de forskjellige bedriftene.

Lavere pris per del

LVD viste ny adaptiv knekketeknologi spesielt utviklet for flere knekkeprofiler i XXL størrelse, og samtidig ToolCell 135/30, en kantpresse med en integrert lagring av verktøyene inne i maskinen og automatiserte verktøybytter. Verktøyene blir presist og automatisk plassert inn og ut av knekkesonen og eliminerer dermed manuelle verktøyoppsett og justeringer.

- Videre har vi fokus på, og demonstrerer flere, kantpresser i Dyna-Press-serien. Dette er elektriske kantpresser som er svært raske og i stand til å knekke med hastigheter på 25 mm per sekund, noe som senker prisen per produserte del. Dyna-Press 12- og 24-tonns-modellene er kompakte og lette å flytte med en helt standard gaffeltruck, forklarer Jonassen videre.

Avansert automasjon

Selvfølgelig hadde LVD også med sin nye Strippit PX-1530, en stansemaskin som kan stanse, forme og bøye for effektivt å utføre flere prosesser, inkludert komplekse, tredimensjonale deler.

- Strippit’en har ny, forbedret TOUCH-P grafisk ikonbasert berøringskontroll og et fleksibelt, automatisert laste- og lossesystem med deleplukker, den mest avanserte automatiserte løsningen fra LVD så langt, avslutter Thomas Jonassen.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078