23948sdkhjf

Øker kapasiteten - kjøper fiberlaser fra Salvagnini

Fläkt Woods AB i Jönköping øker sin produksjonskapasitet gjennom å investere i en Salvagnini L3 2 kW fiberlaser. Investeringen er et tilskudd till bedriftens stanse- og panelknekkemaskiner.

- Etter nøye vurdering av teknologi, maskinutførelse og totaløkonomi valgte vi Salvagninis maskin, som gir oss en fleksibel produksjon og muliggjør en brukervennlighet og hurtighet fra ide til prototyp, og produksjon også i små serier, sier Patrik Mattsson, produksjonsteknisk sjef. Maskinens lette tilgjengelighet til vekslingsbord og skjærehode er det beste på markedet, fortsetter Mattson som sammen med Salvagninis Scandinavia AB adm. direktør, Björn Ahlqvist, har drevet prosjektet.

Lave totalkostnader

L3 er Salvagninis videreutvikling av fiberlasermaskiner, med den nyeste teknologien, som man siden introduksjonen i 2008 har hatt stor suksess med. Totalt er det solgt over 500 systemer verden over. Grunnmodellene L3 og L5 fiberlasermaskiner finnes i flere ulike versjoner, størrelser og ulike automatiseringsgrader.

- Dette er vår grunnmaskin med et vekslingsbord, som også kan kompletteres med ulike automasjonsløsninger, avhengig av behovet til hver enkelt kunde, og dette kan tilpasses i ettertid om kundens kapasitetsbehov endres. Maskinen har et ekstremt lavt energiforbruk, noe som gir lave energikostnader per del, samt også lave totalkostnader da L3 har veldig lave vedlikeholdskostnader, understreker Björn.

Anlegget ble satt i drift i juli 2016.

For mer informasjon besøk: www.salvagnini.se eller www.flaktwoods.se eller www.flaktwoods.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094