23948sdkhjf

HydroBull - praktisk verkstedskran

Den tyske produsenten Siegfried Frenzen GmbH, tilbyr et stort program av standard kraner og spesialkraner. HBGK-serien leveres med 500-3000 kg kapasitet. De egner seg bra til å løfte og transportere gods på lager, verksted og i en rekke andre sammenhenger. Eksempelvis ved håndtering av arbeidsstykker og verktøy inn og ut av ulike verktøymaskiner. Kranene har styrehåndtak i bakkant, der motvekten er plassert, og en kranarm i front.

Kommer til

Kranarmens lengde kan justeres i 13 posisjoner, og har eksempelvis for HB2000GK inntil 155 kg kapasitet ved maksimalt utlegg foran hjulene på 3,1 m. Kranarmens frie lengde justeres med to teleskopbommer fra 1025 - 1900 / 2075 - 3125 mm. Kapasiteten reduseres alt etter lengden på armen. Konstruksjonen gjør at man kan komme godt til de fleste steder. Armen kan føres inn i reoler, maskinromåpninger og steder hvor det er avgjørende å ha god kapasitet et stykke foran hjulene. Etter at kranarmen er låst i ønsket posisjon, aktiveres den manuelle hydrauliske pumpen, og lasten vil henge i ro straks man slutter å pumpe. Lasten hever seg fra 40-85 mm pr. pumpeslag (HB500GK) / fra 5-10 mm (HB3000GK) avhengig av vekten på lasten.

Minimalt vedlikehold

På pumpehuset er det et ratt som man benytter for å senke lasten sikkert ned i ønsket posisjon. Senkehastigheten reguleres trinnløst under full kontroll, og lasten plasseres sikkert i ønsket posisjon. HydroBull HBGK-motvektkraner leveres i kapasiteter 500, 1000, 2000 og 3000 kg.

De har en enkel konstruksjon, er svært robuste og krever minimalt vedlikehold.

«Millimeterpresisjon»

Som tilleggsutstyr kan kranen leveres med start- og posisjoneringsmekanisme. Med hendel kjent fra håndtaket på jekketraller bestemmes retningen man ønsker å føre kranen. Ved å jekke håndtaket opp og ned settes kranen i bevegelse. På denne måten oppnår man millimeterpresisjon ved å bevege håndtaket sakte, eller "starthjelp" hvor man ønsker å forflytte kran og last over en lengre distanse ved å bevege håndtaket raskere.

Importør i Norge er LM maskin as, Oslo.

For mer informasjon besøk: http://lm-maskin.no/

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078