23948sdkhjf

Mangsidete bor for dype hull

Dormer PFX-sortiment i hurtigstål tilbyr et mangesidet og kostnadseffektivt alternativ for boring av dype hull i de fleste applikasjoner. PFX-borene er fremstilt av HSS-E og egner seg til et bredt bruksområde og for dybder fra 3xD til 25xD.

Sortimentet inkluderer 3xD ekstra korte bor (A920, A921), 6xD korte bor (A900, A901), 10xD lange bor (A940, A941) og 15xD til 25xD ekstra lange bor (A976, A977, A978). Alla med sylindrisk feste og dyphulldesign for økt sponavgang og forbedret spontransport. Dormers PFX-sortiment tilbyr en mangesidighet og produktivitet som møter de fleste behov ved dyphullboring.

Reduserer syklustiden

Designen tillater i visse tilfeller boring av dype hull uten behov for utsponing. Den tykke kjernen øker borets stivhet og minimaliserer faren for verktøybrudd. Dessuten har PFX-borene en spesiell spissgeometri som tilfører andre fordeler som eksempelvis utmerket sentrering – noe som eliminerer behovet av forboring av pilothull og reduserer syklustiden.

Kjernen reduserer også skjærkraft og energibehov, samtidig som den sikrer nøyaktigheten gjennom hele hullets dybde.

Eliminerer sponopphoping

Borene finnes i blank utførelse gjennom hele sortimentet, som alternativ med Smooth-Flow belegget på de ekstra korte, korte og lange borene. Dette AlCrN-toppbelegget reduserer friksjonen, øker slitestyrken og, i kombinasjon med skaftet for dype hull, eliminerer sponopphoping ved større dybder.

Dormer er et varemerke fra Dormer Pramet.

For mer informasjon besøk: www.dormerpramet.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125