23948sdkhjf

Solid hardmetallpinnefreser med mindre skaftdiameter

Jabro Solid2 JS554-serien med hardmetallpinnefreser gir større anvendbarhet og allsidighet med mindre skaftdiametere. Disse nye verktøyene gir større klaring ved bearbeiding av komplekse komponenter, som blant annet brukes innen luft- og romfart, medisin og generell bearbeiding.

Reduseringen av halsdimensjonen gjør det enklere å få tilgang til deler som er festet i kompliserte innspenninger, og gir brukerne mulighet til å dra full nytte av bearbeiding med fire og femakset maskineringssenter. Skaftstørrelsen er optimalisert for å opprettholde verktøyets stivhet samtidig som den gir full kompatibilitet med standard innfestninger til verktøyholdere. Verktøyene beholder egenskapen til å produktivt bearbeide materialer i materialgrupper som ISO P, M og S.

Avanserte egenskaper

JS554-pinnefresene gir høy stabilitet og lav avbøyning. De gir også utmerket ytelse innen en rekke bruksområder. Disse nye verktøyene utvider seriens avanserte egenskaper ytterligere.

Produktserien dekker verktøydiametere fra 3 til 20 mm og typiske skjærlengder 2 x D + 2 mm. Rekkevidden er 3 x Dc. Utvalget omfatter også verktøy med hjørneradius og versjoner med 45 grader fas, for både sylindriske skaft og Weldon-skaft.

Ønsker du mer informasjon besøk: www.secotools.com/jabrosolid2

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078