23948sdkhjf

INDEX-TRAUB Nordic og Thelle Teknologi samarbeider i Norge

Den tyske maskinprodusenten INDEX-TRAUB’s datterselskap i Norden har undertegnet en samarbeidsavtale med Thelle Teknologi AS i Norge.

Administrerende direktør Håkan Sars for INDEX-TRAUB Nordic AB forklarer mer:
- INDEX-TRAUB leverer CNC-styrte dreiemaskiner av høyeste kvalitet og nøyaktighet, spesielt egnet for krevende kunder med komplekse detaljer i
krevende materialer. Dette stiller store krav ikke bare til brukeren men også vår representant som arbeider med våre kunder. Vi selger tekniske
løsninger på mer kompliserte produksjonsproblem, og våre maskiner har opp til fire verktøy i arbeid samtidig i samme inngrep (eksempelvis med TRAUB TNX), noe som ofte halverer tidsbruk per del, og gir brukeren dobbel produktivitet på samme gulvareal.

Gjør delen ferdig i en oppspenning

Håkan Sars forteller villig om produktene som han har fulgt i flere tiår. INDEX-TRAUB Nordic AB ble etablert i 1963 og har i dag totalt 35 medarbeidere i hele Norden: 25 i Sverige, fem i Danmark, fire i Finland og en i Norge.

- Et stort antall verktøyplasser i maskinen minimaliserer, eller til og med eliminerer set-up-tiden helt. Alla maskiner fra INDEX-TRAUB gjør detaljen komplett ferdig i en oppspenning, noe som igjen reduserer kostnaden for planlegging, personalbruk og forkorter gjenomløpstiden i verkstedet betydelig. Samtidig som nøyaktigheten øker, da man aldri behøver omspenning og ny innmating av detaljen, forteller Håkan Sars.

Redusert verktøykostnad med 30 prosent

Maskinregisteret møter Håkan på åpent hus hos INDEX-TRAUB i Reichenbach, Tyskland. Den glade svensken har god grunn til å være fornøyd siden det svenske markedet har hatt medvind.
- INDEX-TRAUB leverer høyere lønnsomhet for våre brukere takket være moderne høyteknologisk CNC-teknologi i stabile maskiner med lang levetid. Det er ikke uvanlig at maskinene holder samme nøyaktighet i mer enn 20 år, sier Sars mens vi vandrer rundt mellom dreiebenker og fresemaskiner. Han legger til:

- Våre kunder hevder de har en årlig verktøykostnadsreduksjon på cirka 30 prosent i en INDEX eller TRAUB maskin. Automatiserte prosesser, høy maskinkvalitet og god kundestøtte er det vi står for.

Samarbeider i Norge
Håkan Sars mener Norge er et meget interessant marked for INDEX-TRAUB fordi det her finnes et stort antall bransjer som krever høyeste presisjon i komplekse detaljer som fremstilles i krevende materialer. Norge ligger på topp i bruk av såkalte eksotiske metaller.

- Thelle Teknologi AS og Per Thelle Jacobsen har lang erfaring med avansert CNC-teknologi og kjenner det norske markedet meget godt. Per Thelle Jacobsen er derfor godt egnet for å representere en av verdens ledende produsenter av avanserte CNC-styrte dreiemaskiner, understreker Håkan Sars.
Samarbeidet startet 1. november 2016 og Per Thelle Jacobsen har allerede besøkt INDEX-TRAUB’s to hovedfabrikker utenfor Stuttgart og fått sin første produktopplæring.

- Vi ser frem til et nært og bra samarbeid i Norge med Thelle Teknologi AS og Per Thelle Jacobsen. INDEX-TRAUB Nordic AB kontor i Stockholm administrerer fra sitt hovedkontor hele Skandinavia. Kontakt Thelle Teknologi AS eller hovedkontoret i Stockholm om du har spørsmål eller ønsker informasjon. INDEX-TRAUB Nordic AB står alltid til din disposisjon uansett, avslutter Håkan Sars.

For mer informasjon besøk: www.index-traub.se eller www.thelleteknologi.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063