23948sdkhjf

Tungaloy lanserer DoForce-Tri, en kostnadseffektiv hjørnefres

Tungaloy Corporation lanserer DoForce-Tri, den nye hjørnefresen som gir svært økonomisk og presis maskinering.

Med dagens avanserte produksjonsteknologi blir flere og flere komponenter laget med komplisert design. Verktøykonflikt ved arbeidsstykkets fiksturering er ofte et problem ved fresearbeidet. For å løse dette problemet har hjørnefreser blitt et populært valg ved fresing på grunn av sin allsidighet.

Høy vinkelnøyaktighet

DoForce-Tri er det perfekte valg for alle typer fresing, og er utstyrt med et dobbeltsidig skjær med seks skjæregger. Tre forskjellige skjær er tilgjengelig for å møte behovene til forskjellige typer fresejobber; et standard skjær med MJ sponbryter med rette skjæregger med wiper effekt, en NMJ sponbryter med serraterte skjæregger, og til slutt et skjær med en MJ sponbryter med store hjørneradier, i stedet for wiper.

Med en overlegen kombinasjon av plan- og hjørnefresing leverer DoForce-Tri, i følge produsenten, en presist maskinert overflate ved bruk av standardskjæret med wiper-effekt, eller reduserer skjærkreftene ved bruk av det serraterte skjæret, og kan oppnå en høy vinkelnøyaktighet med bruk av skjæret med rette skjæregger.

Fresekroppene kommer i både skafttype i ø 32-40 mm og bortype i ø 50-125 mm, og er tilgjengelig i normal og tett-tannet design. Det store utvalget i DoForce-Tri serien gir stor fleksibilitet og tilpasningsmuligheter for nærmest alle typer fresejobber.

Les mer på www.tungaloy.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062