23948sdkhjf

Nok en suksess for EuroBLECH

Økning i antall besøkere og rekordstort utstillingsareal er stikkord som beskriver noe av resultatet til årets metallplatemesse som ble arrangert for 24. gang.

Drøyt 1500 utstillere fra 41 land samlet seg til verdens ledende fagmesse for metallplateindustrien. EuroBLECH samlet fler enn 60.000 besøkende fra nærmere 100 land. Det er en besøksøkning på to prosent, og det til tross for at to tyske flyselskap streiket tredje dag av messen. Besøkerprofilen viser at det er en kraftig økning av asiatiske besøkere (+30%), men også økning i antall europeiske besøkere som kommer utenfra Tyskland (+11%).

Optimisme blant forhandlerne

Maskinregisteret besøkte norske maskinforhandlere som stilte ut sammen med sine maskinprodusenter og stemningen lot til å være optimistisk. Flere hadde fått interessante forespørsler og enkelte solgte sågar maskiner på messen.

I motsetning til at det er høy aktivitet i den svenske tynnplateindustrien har vi i Norge sett mye sitting på gjerdet. Dette kan synes å være i endring, for flesteparten av de norske maskinforhandlerne vi var i kontakt med ser lysere på markedet for neste år.

Neste EuroBLECH arrangeres 23. – 27. oktober 2018 i Hannover, Tyskland.

For mer informasjon besøk: www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063