23948sdkhjf

Tove er en av gutta

Tove Hansen mottok nylig Norges Vel sølvmedalje for lang og tro tjeneste etter 30 års ansettelse. Overrekkelsen skjedde under den tradisjonelle julefrokosten til de tre bedriftene hos Rakkestad Sogneselskapet AS.

Tove Hansen startet hos Harald og Karin Rådahl i Rådahlsenteret AS i 1986, med ansvar for regnskap og fakturering. I 1994 solgte Harald Rådahl sin bedrift til Rakkestad Sogneselskap SA, og Tove ble med videre.

Ble med videre

Harald Rådahl beholdt maskinselskapet Harald Rådahl Maskin AS, som han drev videre frem til 2002. Her var Tove vikar ved ferier etc.

I 2002 solgte Rådal også denne bedriften til Rakkestad Sogneselskap, og Tove ble med inn i HR Maskin AS som det da ble hetende.

HR Maskin importer fortsatt de samme produktgrupper spesielt rettet mot stålbearbeidende industri, med kjernebor og magnetbormaskiner som hovedprodukter.

God kunnskap

Tove er en meget allsidig medarbeider som håndterer alt fra regnskap til varehåndtering, pakking og ekspedering. Det er mang en hardbarket industrikar som har latt seg imponere av Toves erfaring og produktkunnskap.

– Å ha en så lojal og dyktig medarbeider er utrolig viktig i dagens forretningssamfunn, og en stor resurs for bedriften, sier Aage Solbrekke, daglig leder i HR Maskin AS.

– Det er kanskje litt spesielt for ei dame å jobbe med slike «mannsdominerende» produkter. Tove har en utrolig kunnskap om de produkter vi leverer, legger Solbrekke til.

En av «gutta»

Kundene er vesentlig fra offshore-relatert industri, mekanisk industri, skipsverft og ikke minst bygg og anlegg. HR Maskin har spesialisert seg på kjerneboring, og er ikke bare en forhandler, men en bedrift med spisskompetanse, som løser boreoppgaver i alle tenkelige typer stål.

– Dette tar Tove del i hver dag i kontakt med alle de kunder som ringer inn, og utfordringer som må løses. Vi sier hele tiden at hun er en av gutta, avslutter Solbrekke.

For mer informasjon besøk: HR Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063