23948sdkhjf

Water Jet Sweden gjør en nysatsing i Norge

Water Jet Sweden har skrevet avtale med nyetablerte Nordic Machines AS, som fra 1. januar tar ansvar for det norske markedet. Bak Nordic Machines AS står Terje Lauritzen og Espen Toth, begge kjente navn i bransjen og med mange års erfaring fra maskinsalg i Norge.

Water Jet Sweden AB har med årene blitt den største leverandøren av vannskjæringsmaskiner i Nord Europa. I Norge ble den første maskinen levert i 1998 og med et 50-talls installerte maskiner er selskapet idag ett av de ledende på det norske markedet.

Grønn profil

Nordic Machines AS ble etablert i desember 2016, men har en bred base å stå på. Gründerne Terje Lauritzen og Espen Toth har i mange år vært ledere i selskapet Din Maskin i Norge, så det er bred erfaring fra både maskinbransjen og salg av vannskjæringsmaskiner. Det nye selskapet skal ha en grønn profil, der gjenvinning av brukte maskiner, vannskjæring, og kundetilpassede leasingløsninger, er fundamentet i selskapets forretningsidé.

Videreutvikle markedet

- Vi er både stolte og ydmyke over å ha blitt valgt som eksklusiv forhandler av Water Jet Sweden sine maskiner for det norske markedet. Vi kjenner markedet godt og vet hva som er viktig for kundene. Det å representere en stor solid aktør er avgjørende for å lykkes, uttaler Espen Toth.

Det er viktig at kunden føler en trygghet for god service og oppfølging når de gjør maskininvesteringer.

- Vi skal gjøre hva vi kan for å videreutvikle markedet og ikke minst ivareta de nåværende kundene på best mulig vis. I tillegg til vannskjæring, skal vi bistå industrien, banker og advokater/bobestyrere med å avhende alle typer brukte industrimaskiner. Vi har et verdensomspennende nettverk av oppkjøpere, som sikrer våre samarbeidspartnere best mulig pris for maskinene, sier Toth.

Fordeler for alle

Det kommer til å være et nært samarbeid mellom Nordic Machines og Water Jet Swedens markeds- og serviceorganisasjoner, der langsiktighet og gode kunderelasjoner, også for fremtiden vil være viktige prioriteringsområder.

- Nordic Machines tar over salgsansvaret i Norge, men all service og support, vil som tidligere utføres av Water Jet Swedens erfarne teknikere, forteller Ronny Martinsson, Servicesjef i Water Jet Sweden.

Mulighetene for den nye avtalen åpnet seg da Water Jet Swedens tidligere norske kontakt, besluttet å selge sin virksomhet, og fra 1. januar 2017 tar Nordic Machines hovedansvaret for det norske markedet.

- Avtalen innebærer fordeler for alle parter, ikke minst for kundene. Med Nordic Machines kan vi styrke satsingen på det norske markedet og få enda flere fornøyde maskinkunder, summerer Lennart Svensson, VD i Water Jet Sweden.

For mer informasjon besøk: http://waterjetsweden.com eller kontakt Espen Toth, Nordic Machines på mobil: 906 35 038 eller e-post: espen@nordicmachines.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.237