23948sdkhjf

HydPartner inngår partneravtale med Bosch Rexroth

Bosch Rexroth inngår partneravtale med HydPartner, en del av Volito Automation AB, på alle produkter og systemer innen Bosch Rexroths hydraulikksortiment.

- Vi ser frem til å tilby kvalitetsprodukter fra Bosch Rexroth til våre kunder. Deres styrke innen teknologiske løsninger, innovasjon og høy driftssikkerhet vil styrke vår posisjon som leverandør av hydrauliske produkter og løsninger, sier Bent Hildre, daglig leder hos HydPartner AS.

På sin side kommer HydPartner til å styrke Bosch Rexroths organisasjon med markedssupport og hydraulikkunnskap.

Styrker markedsposisjonen

- HydPartner blir en viktig partner for Bosch Rexroth innenfor dette produktsegmentet, og vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet som helt klart vil styrke markedsposisjonen for Rexroth hydraulikk, sier Øyvind Oskarsen hos Bosch Rexroth AS.

Bosch Rexroth er en av verdens ledende kvalitetsleverandører innen industriell automasjon og mobilhydraulikk, og leverer alt fra enkeltdeler til totalløsninger innenfor marine og offshore, tradisjonell landbasert industri, fabrikkautomasjon, mobil og spesialkjøretøy.

HydPartner AS er en kunnskapsbedrift innen hydraulikk og inngår i Volito Automation AB. Firmaets ansatte har lang erfaring innen konstruksjon og salg av systemer både til det maritime og det mobile markedet i Norge.

For mer informasjon besøk: www.boschrexroth.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078