23948sdkhjf

Stor ordre til Damaskus Maskinskydd

Damaskus Maskinskydd har levert åtte kundeunike motordrevne lamellmatter som dekker en grop i golvet, såkalt pit-cover. Det er en av de historisk største enkeltordrene som Damaskus Maskinskydd har fått.

Den aktuelle produksjonscellen krever en rektangulær grop i gulvet, samtidig som kunden ønske å dekke over gropen ved behov og unytte den ekstra gulvflaten. Lamellmatten er konstruert med aluminiumprofiler og tåler flere personers belastning over gropen som den dekker. Konstruksjonen er CE-merket.

- Det føles utrolig artig og hedrende å få levere åtte såkalte �?pit covers�? til vår kundes helt nye produksjonscelle, sier Peter Almqvist, adm. direktør hos Damaskus Maskinskydd. At det dessuten resulterte i en historisk høy ordreverdi for oss var jo ekstra gledelig, legger han til.

Kundeunik løsning

Lamellmatten kjøres frem og tilbake med hjelp av en elektrisk motor, og den styres manuelt av operatør. I andre tilfeller kan lamellmattens ene ende være festet i en bevegelig maskindel. Lamellmatten drives med et kjede og løper i en guide som er montert i gulvet, noe som gir meget stabil og driftssikker bruk.

- Denne kundeunike løsningen er ganske så uvanlig, men prinsippet er det samme som for våre industrigardiner (rullgardiner for industrielt miljø). Forskjellen er at istedenfor å bli drevet av en fjær så er denne løsningen motordrevet, samt at lamellmatten består av kraftigere aluminiumprofiler enn våre konvensjonelle lamellmatter, avslutter Almqvist.

For mer informasjon besøk: www.damaskus.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094