23948sdkhjf

P. Meidell AS med nyansettelser på Vestlandet

Meidell feiret nylig 125 år som leverandør til norsk mekanisk industri, og med tre nyansettelser styrker nå firmaet sin lokale tilstedeværelse kraftig på Vestlandet.

- På kort tid har vi fått på plass tre nye kollegaer, hvorav to vil ha base ved vår avdeling i Stavanger og sistemann ved vår avdeling i Bergen. Etter å ha jobbet mye med utvikling og oppbemanning av servicefunksjonen de siste par årene, er det nå salgsfunksjonen som styrkes. Kundene etterspør, like naturlig som vi selv ønsker, lokal forankring i de største markedene vi arbeider, forklarer Asgeir Bakken, daglig leder hos Meidell.

- Vi har fremtidstro på norsk industri sine vegne og er stolte over at vi tør å satse i disse tider. Det er kanskje litt motstrøms, men samtidig mener vi timingen er god for å posisjonere oss for fremtiden nå, sier Bakken.

Carl Priésner (33) er bosatt på Jæren og begynte som selger for Meidell fra 1. desember 2016. Carl har flere års erfaring innen avansert maskinering og engineering mot oljeservicebransjen. Carl skal jobbe mot mekanisk industri og blikkenslagere, og han vil ha hele Sør-Vestlandet som sitt arbeidsområde.

Kjetil Horvei (35), også bosatt på Jæren, begynte som selger i Meidell i januar 2017. Kjetil er utdannet CNC-operatør og har til sammen 12 års erfaring fra CNC-maskiner, i tillegg til tre år som planlegger hos Aarbakke og to år som innkjøper hos Depro. Kjetil vil jobbe mot mekanisk industri i regionen og mot maskinerings- og sagkunder i hele landet.

Endre Stjerne (49) er bosatt på Ågotnes, og starter i Meidell fra februar 2017. Endre har fagbrev som maskinmekaniker fra NERA AS på Kokstad hvor han arbeidet i 13 år og blant annet opererte CNC-styrte maskiner. Endre har også arbeidet i 12 år med teknisk salg for P. Eriksen/Astrup, og har nå de siste seks årene arbeidet i Aker Solutions, avd. Subsea hvor hovedvekten av arbeidsoppgavene har vært teknisk prosjektgjennomføring i inn og utland. Endre vil jobbe mot mekanisk industri med Vestlandet som arbeidsområde.

- I Meidell er vi svært tilfredse med å ha fått med disse tre ressurssterke nye kollegaene på laget. Vi får tilført både viktig erfaring og kompetanse, samt ikke minst styrket vår lokale forankring i viktige markeder for oss, noe som garantert vil være positivt for kundene våre, avslutter Asgeir Bakken.

Les mer på: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078