23948sdkhjf

LVD lanserer to nye modeller i Phoenix-serien

LVD utvider sin fiberlaserportefølje med Phoenix FL 4020 og Phoenix FL 6020, to nye laserskjærere designet for å håndtere plater i dimensjoner på 4000 x 2000 mm og 6000 x 2000 mm.

Tilgjengelig som 3, 4 og 6 kW-versjoner leverer de nye Phoenix modellene høy fleksibilitet som allroundmaskiner og er i stand til å levere førsteklasses skjærekvalitet i både tynne og tykke materialer, i både standard stål samt ikke-jernholdige materialer. Maskinene produserer effektivt og økonomisk på store plater. Phoenix-serien gir den høyeste energieffektivitet og produktivitet som følge av fiberlaserteknologien, i følge maskinprodusenten.

Avansert fiberskjæreteknologi

Phoenix FL fiberlaseren oppnår, i følge maskinprodusenten, overlegen skjærekvalitet takket være en avansert skjærehodedesign som gir automatisk justering av posisjon og diameter, kjent som "zoom fokus." For å oppnå høyest mulig skjærehastighet i alle materialtykkelser, er skjæreposisjon og diameter automatisk kontrollert og justert av CNC-kontrollen. Denne avanserte teknologien gjør Phoenix FL til den mest fleksible fiberlaserskjæremaskinen, i stand til å skjære i forskjellige platetykkelser med høy produktivitet og utmerket kutt-kvalitet.

Høy dynamisk bearbeiding

Phoenix 4020 og 6020-modellene har oppgraderte drivsystemer for å oppnå de samme dynamiske ytelsene som 3015-modellene med rask behandling av store plater.

Phoenix-laseren gir høy dynamisk produksjon og høy skjærehastighet takket være 1 um fiberbølgelengde.

Akselerasjon og den totale nøyaktigheten er sikret takket være maskinens solide, sveisede stålrammekonstruksjon. Et integrert kontroll- og drivsystem sikrer høy reproduksjon av programmerte konturer ved høye skjærehastigheter.

Maksimal oppetid

Phoenix-modellene holder høy oppetid på grunn av det integrerte automatiske pendelbordsystemet som lar et bord bli lastet, samtidig som maskinen skjærer på det andre bordet.

En berøringsskjerm og LVD sitt touch-L brukergrensesnitt gjør Phoenix enkel å bruke og betjene, noe som ytterligere øker maskinens oppetid. Den 19-tommer store berøringsskjermen og det ikonbaserte brukergrensesnittet veileder brukeren gjennom all nødvendig interaksjon med maskinen.

TOUCH-L har også delprogrammering og en nestingfunksjon slik at brukerne kan importere tegninger direkte inn i kontrollen, og dermed klargjøre for skjæring og nesting direkte til maskinen.

Produktivitetsforbedrende muligheter

De produktivitetsforbedrende mulighetene inkluderer en 10-stasjon automatisk dyseveksler og CADMAN-L programvare. CADMAN-L tillater automatisk eller interaktiv fastsettelse av skjæresekvenser, nesting, full skjærebanesimulering, samt andre kraftige funksjoner for å forenkle programmeringen.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062