23948sdkhjf

Produksjonsdata rett til din mobiltelefon

Hvor mange enheter har blitt produsert så langt? Hvor mange igjen? Hvor lang tid før jobben er fullført? AP & T introduserer nå Smart Device Connection - et program som gir brukeren full kontroll over hele produksjonsprosessen via mobiltelefon, nettbrett eller smartklokke.

AP & T fortsetter å lansere innovative løsninger som gjør det mulig for kundene å øke den samlede utstyrseffektiviteten (OEE). Den siste løsningen er Smart Device Connection, et program som gjør «sanntidsdata» fra produksjonslinjens kontrollsystem tilgjengelig i mobiltelefoner og andre tilkoblede enheter.

Kan agere raskt ved feil
- Det er svært praktisk. Med Smart Device Connection kan operatører, vedlikeholdspersonell, planleggere og produksjonsledere se funksjon og produksjonsstatus selv når de ikke er ved linjen eller ved en datamaskin. Noen feil og forstyrrelser kan oppdages med en gang for raskt å redusere produksjonstapet, sier Martin Sahlman, produksjonssjef hos AP & T.
Smart Device Connection har det samme enkle brukergrensesnitt (LOGOS) som AP & T’s øvrige enheter, noe som betyr at eksisterende kunder vil være kjent med det.

Helt Industry 4.0
- I løpet av det siste året har vi lansert flere produkter som genererer kundefordeler ved å la ulike maskiner og andre enheter dele informasjon og kommunisere med hverandre. Smart Device Connection er et eksempel på en løsning som er i tråd med Industry 4.0. Den nyeste teknologien gir fantastiske muligheter som vi vil fortsette å bruke sammen med våre kunder, konkluderer Sahlman.

For mer informasjon besøk: www.aptgroup.com eller www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078