23948sdkhjf

Stor nyhet fra Crippa

Crippa presenterer det de kaller «en enestående maskin», den største helelektriske bøyemaskin i verden med multiradius og multistack i en integrert elektrisk bøyesyklus.

De siste årene har etterspørselen etter maskiner som kan håndtere større rør med store diametere økt bemerkelsesverdig. Denne typen prosesser krever anvendelse av dedikerte maskiner, laget for å klare tunge oppgaver og kraftkrevende produksjonssykluser.

Crippa har befestet sin posisjon som markedsleder for bøyemaskiner av store diametere med sin "Heavy Series", og som Crippa avslørte under Tube-utstillingen i Düsseldorf, tatt enda et skritt videre i samme retningen med den helt nye 225HE.

Grønn teknologi

Med en vekt på hele 65 tonn, kan denne store maskinen bøye rør med diameter opp til 225m x12 mm veggtykkelse. Dens 15 akser styres av CNC Siemens 840 DSL. Maskinen er utstyrt med nyeste generasjon servomotor og har integrert diagnose- og tilbakemeldingssystem.

De tekniske løsningene som er valgt sikrer maskinen stivhet og nøyaktighet, noe som gjør denne maskinen ideell for tunge prosesser.

"Green Power"-filosofi preger denne store bøyemaskinen som har et svært lavt energiforbruk til tross for sin store størrelse, takket være elektrisk teknologi.

Fokus på ergonomi for sluttbrukeren gjør at operatøren kan arbeide trygt og sikkert med maksimal komfort.

Se 225HE på Crippa video eller se mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062