23948sdkhjf

Stor suksess for FormNext i Frankfurt

November 2015 var første gang FormNext ble arrangert. Allerede da kunne man konstatere at messen var godt likt. Fjorårets messe ble en formidabel suksess, og FormNext har bevist at den er den mest foretrukne messen for additiv produksjonsteknologi i Europa.

I 2015 bestemte mange utstillere å droppe messen Euromold da denne flyttet fra Frankfurt til Düsseldorf. Istedenfor så en ny messe dagens lys: FormNext. Allerede under første messen ble det klart at både utstillere og besøkende ønsket seg en egen messe som fokuserte på digital og additiv produksjon.

Formidabel suksess!

Undertegnede deltok på den første messen i 2015, samt fjorårets som ble arrangert i 15. til 18. november, og det ble dobling av antall utstillere til 308, mens det kom over 13.300 besøkende, nesten dobling fra året før det også. Konferansene tiltrakk 647 personer med dagsbilletter.

- Med dette resultatet kan vi trygt si at vi fikk en formidabel suksess, og at vi har klart å etablere FormNext som Europas viktigste møteplass for vår bransje, uttaler Sascha F. Wenzler, Vice President for FormNext hos messens arrangør Mesago Messe Frankfurt GmbH

Messen bar naturligvis av mange tyske besøkende, men hele 44 prosent av besøkerne kom fra land utenfor Tyskland. Utstillerne kom fra 28 ulike land.

Interesserte nordmenn

Blant de få norske Maskinregisteret klarte å spore opp på messen var det stor interesse for de mange avanserte maskinene og systemene. Ikke minst var det en entusiasme å spore, for denne messen beviste at verden utenfor Norge har kommet veldig langt innen additiv produksjon.

Det som er verd å merke seg er at hybride teknologier kommer som et skudd inn i markedet. Det gjør også automasjon, så det er bare å følge med i utviklingen!

Neste FormNext arrangeres 14. – 17. November 2017 i Frankfurt am Main.

For mer informasjon besøk: www.formnext.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.266