23948sdkhjf

Trådløs lading fra Bosch

Bosch GSR 18 V-EC Professional har kommet med trådløs lading. Dette gir den kraftige bor/skru-maskinen mer fleksibel bruk.

Trådløs lading av elektroverktøy begynner å bli mer vanlig å se på markedet. Bosch har med sin modell GSR 18 V-EC Professional at profesjonelle håndverktøy kan oppfylle behov til robusthet og funksjonalitet samtidig som lading av batteriet blir smidig.

Trådløs er praktisk

Undertegnede har tidligere testet maskinen uten trådløs lading, og da var kortversjonen at dette er en robust og kraftig bor/skrumaskin for profesjonelle brukere som er stabil i bruk og som ligger godt i neven. Bra lys og enkelt å skifte verktøy trekker også opp.

Nyheten med trådløs lading kan for enkelte sees på som en gimmick, men for andre kan det bety økt effektivitet.

Hvis du har behov for å lade batteriet kan du enten sette fra deg bormaskinen på den trådløse laderen eller bytte batteri. Bytte av batteri går fort og batteriet som trenger lading kan bare legges på laderen og får dermed induktiv lading. Denne operasjonen gir minimalt tidstap.

Laderen kan også festes til underlaget med en medfølgende plastholder hvis man ønsker en «fast» ladestasjon.

Bosch viser at de er teknologisk fremoverlent og kommer med teknologi som skal lette arbeidsdagen for profesjonelle brukere.

For mer informasjon besøk: www.bosch-professional.com/no/no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.111