23948sdkhjf

LVD Norway blir til LVD Scandinavia AS

LVD Norway AS utvider markedet fra Norge til å dekke hele Skandinavia og bytter navn til LVD Scandinavia AS.

LVD Norway AS leverer maskiner til den norske metallbearbeidende industrien, og har erfaring med metallbearbeidende industri helt tilbake til 1960. LVD Norway AS er et norskeiet datterselskap av LVD Company N.V, og er Norges eneste distributør av LVD kvalitetsmaskiner, Flow Vannjet skjæremaskiner, Wöhler avgradingsmaskiner, Crippa rørbøyemaskiner, Behringer båndsager, Behringer Eisele sirkelsager og MG platevalser.

Spennende ekspansjon
Den lange erfaringen mot den metallbearbeidende industrien i Norge har gitt mange positive tilbakemeldinger og gode kunderelasjoner.

Moderselskapet LVD Company N.V. har derfor ønsket at LVD Norway skal ha ansvaret for salg av LVD sine maskiner i hele Skandinavia.

Thomas Jonassen, daglig leder i firmaet, synes ekspansjonen er spennende.

Markedet i Sverige og Danmark er stort og kvalitetsbevisst. Innovative maskiner med høy kvalitet og effektivitet er hva det skandinaviske markedet etterspør, og vi gleder oss til muligheten til å presentere alle de forskjellige LVD maskinene, forteller Thomas Jonassen.

Siden vi nå blir LVD forhandler for hele Skandinavia er det naturlig med navnebyttet.

LVD Scandinavia AS er vårt nye navn, og noen har nok lagt merke til det nye navnet allerede, avslutter Jonassen smilende.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079