23948sdkhjf

Allsidige tapper for daglig bruk

Nå lanserer Dormer Pramet en ny serie maskingjengetappar spesielt utviklet for reparasjon, vedlikehold og renovering (MRO).

De nye tappene, som, i følge produsenten, tilbyr kostnadseffektive alternativ av høy kvalitet, vil være spesielt intressante for kunder som arbeider med eksempelvis motorer, pumper og ventiler innen en rekke ulike industrisegmenter, eksempelvis bil, fly, olje og gassindustriene.

Bra resultat

De mangsidete tappene, som produseres under varemerket Dormer, kan benyttes i en rekke ulike operasjoner. De er fremstilt av høykvalitets hurtigstål (HSS), som har en god kombinasjon av hardhet og seighet og som gir lang livslengde.

Tappene finnes som Metrisk grov, Metrisk fin og som rørgjenge G (BSP) og som rettsporet, spiralspor- og spondrivende tapper. De er dessuten anvendelige i en lang rekke ulike materialtyper.

Tappene produseres i henhold til DIN-standard og samtlige er i blankt utførels for å fungere i så mange materialer som mulig med bra resultat og god sponkontroll.

Egnet for støpejern

- Takket være hurtigstålets seighet er disse tappene ideelle ved ustabile applikasjoner. De passer ogkså i konvensjonelle maskiner der man kjører med lavere omdreiingstall og der vibrasjoner kan forekomme, uttaler Johan Bodin, produktsjef for gjengetapper hos Dormer Pramet

Dormers nye serie med rettsporete tapper (E784, E781 och E787) egner seg for gjenging i støpejern med hulldybde opp til 1,5xD, både bunn- og gjennomgående hull.

De spondrivende tappene (E785, E782 og E788) benyttes til gjennomgående hull opp til 2,5xD og spiralsporstappene (E786, E783 og E789) klarer bunnhull opp til 2,5xD. Begge kan naturligvis benyttes i de fleste materialtyper.

De nye metriske tappene fås i sett med seks tapper, enten rettsporet, spondrivende eller spiralspor.

Mer informasjon finner du på: www.dormerpramet.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125