23948sdkhjf

Behringer lanserer ny, kompakt gjæringsbåndsag

Åpne opp nye forretningsområder, utvide tjenestespekteret eller å bytte ut en gammel maskin, dette er blant de hyppigste årsakene oppgitt for å investere i en mer up-to-date, mer effektiv gjæringssag.

Med den nylig lanserte modellen fra HBE-serien, tilbyr Behringer den «perfekte» måten å kombinere fordelene med moderne høyytelsesmaskiner for engangssageoppgaver med de solide, godt utprøvde og testete egenskapene til klassiske gjæringssager.

Dekker omfattende krav

- Vi har bevisst integrert ulike funksjoner fra våre Behringer high-end-modeller i denne maskinen, og hevet HBE320-523G til en klasse for seg selv. Alt til et optimalisert kostnad til ytelse-forhold, uttaler selskapets administrerende direktør, Christian Behringer, med selvsikkerhet. Høy skjæreeffektivitet, enkel håndtering og presise vinkelsnitt er blant de viktigste egenskapene til den nye Behringer gjæringsbåndsagen HBE320-523G.

Med sitt omfattende bruksområde, dekker HBE320-523G de omfattende krav som metallbearbeidende verksteder og maskinbyggere krever.

- Selv små og mellomstore metallbearbeidende bedrifter er avhengige av at deres sagmaskiner kan gjøre jobber på et bredt spekter av ulike materialer med optimal prosesspålitelighet, en høy kvalitetsstandard og i høy hastighet, oppsummerer Christian Behringer.

Økt prosesspålitelighet

Med et skjæreutvalg på flate materialer i størrelsen 520 x 320 mm, bilaterale gjæringskutt på 45 ° og opptil 30 ° til venstre, skal denne maskinen være en perfekt allrounder for alle typer sagejobber.

- På grunn av kostnader og fleksibilitet blir profiler som regel kjøpt i lengder opp til 12 meter og deretter kuttet ned til riktig størrelse, legger Behringer til. Den nye gjæringsbåndsagen takler lett både konstruksjonsstål og rustfritt stålprofiler.

Designmessig har den nye gjæringssagen mange likhetstrekk med HBE Dynamic-serien, som allerede er en stor suksess.

Behringers styringssystem, det vridningsstive design, og de bimateriale båndhjullagrene gjør den til en stillegående sag med presise kutt. Sagbåndstyringens komponenter er laget av vibrasjonsdempende grått støpejern som gir høy kvalitet på snittflaten, men også lengre livstid på sagbladet. Elektrisk drevne børster renser sagbladet for sagspon som er synkront med sagdrivsystemet - en ekstra bonus i form av økt prosesspålitelighet.

Sager mindre «luft»

Vinkelen på båndhjulet bidrar til å forlenge levetiden på båndsagsbladet gjennom å minske tretthet på grunn av syklisk bøying. En helautomatisk høydejustering på sagens ramme, i forhold til materialets høyde og senkning av sagen når du er i hurtiggang, bidrar til å kutte i ikke-produktiv tid til et minimum.

Det skråstilte sagbåndet gjør at komponenter som bærebjelker, vinklet stål og U-profiler, samt hule rektangulære profiler, kan sages med høyere hastighet og med mindre grader.

Sandelen er montert slik at den er lett å snu takket være sjenerøst dimensjonerte aksialrullelagre og den kan svinges med en enkel manuell handling.

Det lukkede materialbordet gjør det enkelt å utføre jobb direkte ved kappestedet. Maskinen leveres med mikrosprayingsystem som standard.

Maskinen kan utstyres etter behov med; inn - og ut mating rullebaner, måleinstrumenter og kryss transportsystemer, samt NC vinkeljustering. Behringer GmbH leverer disse svært prosesspålitelige transportløsningene fra egne produksjonsanlegg.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079