23948sdkhjf

Bli med til Kaltenbach stålmesse i mai!

Den norske forhandleren av Kaltenbach metallbearbeidingsmaskiner, iTec AS, inviterer nye og gamle kunder til stålbearbeidende messe hjemme hos tyske Kaltenbach.

IPS (International Partners in Steel) er Kaltenbachs sin intern- og partnermesse som arrangeres i Lörrach, Tyskland fra 16.-19. mai 2017. Der åpner Kaltenbach dørene til fabrikken sin for industriens ledende partnere, eksperter og internasjonale kunder.

Viser maskiner i bruk

Denne messen gir deg mulighet til å lære om fremtidens teknologi fra industriens fremste ståleksperter, samt å delta på praktiske seminarer og spennende demonstrasjoner. IPS gir også en unik tilgang på fagkompetanse og nettverk innen de følgende kategoriene:

Plate, rør og profil Logistikk/ transport Saging, skjæring Forming Sveising Overflatebehandling av plate og profil Verktøy

iTec tilbyr et bredt utvalg Kaltenbach-maskiner i tillegg et sterkt serviceteam av eksperter som hjelper deg å holde maskinen i god stand. Bli med oss til IPS og få påfyll av kunnskap, inspirasjon og møt noen av de fremste i bransjen!

Vil du bli med til IPS kontakt Ståle Ellingsen, salgssjef iTec AS på e-post: staale@itec.as eller mobil: 95 800 700

Les mer på IPS hjemmeside her: www.ips-fair.com og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063