23948sdkhjf

LM maskin med portalkraner i aluminium

Ved bruk av spesialprofiler i aluminium og den gjennomtenkte konstruksjonen gir kranen har lav egenvekt i forhold til kapasitet. Den lengste og mest plasskrevende komponenten er kranbjelken - den kan nå leveres som delbar, som er et stort pluss.

LM maskin as har gjennom flere år levert både standardkraner og spesialløsninger fra den tyske kranprodusenten Schilling Gerätebau e.K. LM maskin as leverer Schilling-kraner til bruk offshore, både i sikker sone og i ATEX sone 2.

- I samarbeidet med kranprodusenten har vi levert veldig gode løsninger. Fleksibilitet og det brede standardsortimentet er en suksessfaktor: alu-portalkraner fra Schilling gir trygghet, kvalitet og brukersikkerhet av ypperste klasse. Utover portalkraner er også utvalget av tripod, små vegg- og søylesvingkraner samt varianter av løfteåk interessante produkter, sier daglig leder André Mathisen.

Stasjonær eller mobil

Alle Schilling alu-portalkraner er utstyrt med sammenleggbare sidestativ, løpekatt med brems, integrert horisontaljustering og kranbjelke med individuell lengde. Leveres i kapasiteter fra 1000 til 3000 kg, med enkel eller dobbel kranbjelke, for stasjonær bruk eller med mulighet for forflytting av kran med last.

LM maskin as kan i kombinasjon med Schilling alu-portalkraner levere HADEF manuelle, elektriske og pneumatiske taljer og vakuumløftere Jumbo eller VacuMaster fra J. Schmalz GmbH.

For mer informasjon besøk: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078