23948sdkhjf

Inviterer til åpent hus hos INDEX-TRAUB

Den norske maskinforhandleren Thelle Teknologi AS og INDEX-TRAUB Nordic AB inviterer kunder til studiebesøk og åpent hus hos INDEX-TRAUB i Tyskland. Det blir fabrikkbesøk og maskinutstilling med både faglig og sosialt innhold. Reisen går fra Oslo og Göteborg 28. til 30. mars.

- Vi har laget et flott program der vi først besøker INDEX-fabrikken i Deizisau den første dagen og INDEX Open House 2017 i Reichenbach den andre dagen. Her får deltakerne se hvordan maskinene blir til og samtidig se nye maskiner demonstrert. Deretter besøker vi Porsche museum i Stuttgart og runder av med å besøke Kessler, Tysklands eldste sekt-kjeller, forteller Per Thelle Jacobsen hos Thelle Teknologi AS.

Håkan Sars, som leder INDEX-TRAUB Nordic AB er reiseleder for den norsk-svenske delegasjonen på rundt 25 personer.

- Vi er stolte av å vise frem et 30-talls maskiner og det blir fokus på nye maskinmodeller, blant annet TRAUB TNL20, en såkalt Swiss dreiebenk for middels til komplekse komponenter, INDEX G200, den nye generasjonen dreie-frese-senter for fleksibel produksjon, multispindelmaskinen INDEX MS40C-8 og det nye styringssystemet Xpanel, forteller Håkan.

For mer informasjon og påmelding kontakt Håkan Sars på e-post: h.sars@index-traub.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078