23948sdkhjf

iTec forhandler Eagle Laser Cutting Systems

iTec AS og Eagle Laser Cutting Systems har signert en avtale om distribusjon av Eagle’s lasermaskiner i Norge.

Eagle er et innovativt og fremtidsrettet selskap innenfor laserskjæring, lokalisert i Wałcz i Polen, og de viste seg tydelig fram under EuroBLECH 2016 i Hannover, med en imponerende stand. Her kunne vi se en presisjon og en kraft i maskinene ut over det normale, med opp til 6G i posisjoneringshastighet og produksjon opp til 12 kW.

Fremtidsrettet maskinprodusent

Daglig leder i iTec AS, Ove Haugen, er godt fornøyd: - iTec vokser og med Eagle får vi tilført en vesentlig aktør på verdensbasis innenfor laserskjæring. Eagle er enormt innovative og fremtidsrettet. Effektiviteten, kraften og presisjonen i maskinene er det beste jeg har sett på markedet så langt. Dette gjør oss enda mer konkurransedyktige i fremtiden, sier Haugen.

Hvorfor Eagle?

Salgssjef i iTec, Ståle Ellingsen, er også meget godt fornøyd med den ferske avtalen. - Vi ser at markedet i stadig større grad etterspør effektivitet, stabilitet og presise produksjonsmaskiner med minst mulig mennesker involvert. Fokuset på service og kvalitet øker hver dag. I tillegg er maskinene særdeles driftssikre, og har dermed lite kostnader knyttet til service og vedlikehold. Effektiviteten i produksjonen blir veldig god, sier Ellingsen.

Servicesjef Ole Pavljuk har jobbet med kvalitetsmaskiner over mange år og er imponert over Eagle’s maskinprogram:

- Dette gir oss en mulighet til å betjene kundene våre med et enda bredere produktspekter. Eagles maskiner leverer opp til 6G i posisjoneringshastighet, de har komposittmateriale i maskinrammen, og kan produsere med opp til 12 kW fiberlaser. Dette gir høy fart i produksjonen. Maskinene er tilpasset fiber som gir en eksepsjonelt god stabilitet og er særdeles resistente mot varme. En kjent utfordring i bransjen. Toleransen i kuttet blir ekstremt stabil. Maskinene leveres med lineærmotorer som gir lite vedlikeholdskostnad og ingen friksjon.

Han er også imponert over vekselbordet.

- Vekselbordet har også stor hastighet med raskt bytte av plate. I løpet av ni sekunder er platen byttet. Det gir selvsagt effektiv produksjonen og mindre stopptid.

Eagle’s maskiner leveres kun med standardkomponenter fra de beste og mest kjente produsentene, noe som gjør komponentbytte svært effektivt.

Eagle introduksjon i Norge

Eagle har allerede levert sju maskiner i Danmark første året, og iTec vil gi gode introduksjonstilbud til sine første kunder i Norge.

- Vi vil gi våre første kunder i Norge spesielt gode tilbud, sier salgssjef Ståle Ellingsen.

For mer informasjon besøk: http://itec.as eller www.eagle-group.eu/en

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078